2019. szeptember 30., hétfő

Pénztárgép bérlés

Több tízezer forinttal csökkentheti költségeit, mivel nem kell kifizetnie a pénztárgép vételárát. Rövid távú, alkalmi pénztárgép bérlés ! Az igények növekedése miatt mostantól elérhet? Egyedülálló módon, most kedvez?


Pénztárgép bérlés

Pénztárgép bérléssel még többet spórolhat költségein! Amennyiben csak rövidebb ideig lenne szüksége az online pénztárgépre, vagy frissen indította vállalkozását és induló kiadásait csökkenteni szeretné, válassza pénztárgép bérlés szolgáltatásunkat! Mindössze rövid időre szeretne pénztárgépet? Vagy Örök garanciát szeretne? Válassza a pénztárgép bérlést!


Akciós online pénztárgépek azonnal. Megbízható pénztárgépek nagy választékban. Hosszú távú pénztárgép bérlés ! Online pénztárgép bérlés. Elhivatottak vagyunk a Magyar vállalkozók boldogulásával kapcsolatban, ezért hoztuk létre online pénztárgép bérlés konstrukcióinkat.


Azon üzletek, számára kínálunk lehetőséget, akiknek nagy terhet jelent egy online pénztárgép megvásárlása. Nem kell több százezer Ft-ot kifizetni és mégis rendelkezik pénztárgéppel. Ugyanúgy érvényes rá a garancia. Nem kell kézi nyugtákat írogatnia és így több időt tud a vásárlókra fordítani. A pénztárgép bérlés tökéletes megoldás abban az esetben, ha Ön nem szeretne saját pénztárgépbe beruházni, vagy csak meghatározott időre van szüksége a gépre.


Cégünk online pénztárgépek széles választékát kínálja bérlésre akár azonnal is. Kérje egyedi ajánlatunkat ! Kérjük adja meg mikor, hol és milyen időtartamra van szüksége on-line pénztárgépre és személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek. Szeretné kisebb beruházással megkapni induló vállalkozása számára a pénztárgépet? Használt pénztárgépek átírva 60.


Pénztárgép bérlés

Vásároljon, vagy béreljen, készletről tudunk adni úgy és használt pénztárgépeket! Vásárokra, kiállításokra, fesztiválokra, kitelepüléshez ajánljuk az akkumulátoros Euro-50TE Mini online pénztárgépünket. Minimum bérleti idő hónap. A bérleti díj előre fizetendő. Az online pénztárgép bérlést kedvező árak mellett veheti igénybe!


Abban az esetben, ha nem szeretne vagy még nem teheti meg, hogy új készüléket vásároljon, érdemes számításba venni azokat a lehetőségeket, melyeket az online pénztárgép bérlés kínál! Szolgáltatásaink, pénztárgép értékesítés, üzembe helyezés, programozás, pénztárgép éves felülvizsgálat, pénztárgép bérlés és pénztárgép szerviz. A szerviz közel másfél évtizedes szakmai tapasztalattal és országos partner pénztárgép szerviz hálózattal rendelkezik, így Ön bárhol számíthat a segítségükre. Cassa Hungarica Cas-Tech-Trade Comp-Cash ECR-CONTACT Bt.


A pénztárgép bérlés kiváló megoldás azoknak a kezdő vállalkozásoknak, akik még nem rendelkeznek elegendő tőkével, hogy beruházzanak egy új pénztárgépbe. NAV-val összekötött, összeköthetõ pénztárgépek forgalmazása, szervizelése. A Prior Cash Kft-t a több mint 40. Több neves gyártó magyarországi képviseletét látja el, mint például CASIO, FISCAT, HPRT.


Ha jelenleg nem szeretné megvásárolni az online pénztárgépet, nálunk ez sem probléma: a pénztárgép bérlés lehetőségével akár rövidebb időszakra is pénztárgéphez tud jutni. Kapcsolat AP Cash Centrum Kft. Az Éles saroktól két percre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések