2019. szeptember 25., szerda

Parkolási zónák 13 kerület 2018

NEMZETI MOBILFIZETÉSI ZRT. Budapest, Kapás utca 6-12. Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Az éves várakozási hozzájárulás ( parkolási engedély) igényelhető azonban ez nem alanyi jogon jár, kizárólag kérelemre adható ki.


Egy személy csak egy jogcím alatt (egy személy egy járműre) igényelhet várakozási hozzájárulást az alább részletezett feltételek igazolása, bemutatása szerint. Január 2-án kedden megkezdődött a kerületben kijelölt új fizető parkolási zónák üzemeltetése. Az érintett területen állandó lakcímmel rendelkező kerületi lakosok, autósok részére a várakozási engedélyek kiadása már az elmúlt év novemberében megkezdődött, és jelenleg is folyamatban van.


A kedvezményt azok az állandó lakcímmel gépjárművel rendelkező szülők igényelhetik, akik az egyik parkolási zónából a másik parkolási zónába hordják bölcsődébe, óvodába, általános iskolába gyermekeiket. Központi Ügyfélszolgálati Irodánkban, vagy az október hónap végén kiküldésre került tájékoztató. Kispest) sem kíván fizetős zónákat kialakítani, ahogyan a XXIII. Vágóhíd utca környékét és a József Attila lakótelep egy részét a fizetős zónába.


Parkolási zónák 13 kerület 2018

Kern András és Szabó István köszöntése. Civilek nélkül nincs demokrácia! Felavatták Tom Lantos szobrát.


A legtöbb olyan önkormányzat, amely vagy városhatáron található, vagy nagy forgalmú, tömegközlekedési eszköz végállomása van a kerületben, amit ingázók ezrei használnának, a parkolási gondokat szereti úgy megoldani, hogy fizetős övezeteket alakítanak ki, vagy a már meglévőkben emelik feljebb az árakat. Ferencváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának Szabálysértési Csoportja FEV IX. Amennyiben Ön továbbra is jogosult a VI. Társaságunk személyes Ügyfélszolgálata a mai napon az internetszolgáltatónál fellépő hiba miatt zárva tart.


Ez idő alatt Call Centerünk sem érhető el. Szíves megértésüket ezúton is köszönjük. Zuglóban, döntött szerdai ülésén a fővárosi közgyűlés.


Ez a jogszabály-módosítás lehetővé teszi a meglévő anomáliák egy részének felszámolását a helyben élők érdekében. Az első lépés ebből a jelenlegi parkolási zónák díjtételeinek rendezése – amitől a belső részek terhelésének csökkentését várják –, ezt idővel követheti. Hozzájárulok, hogy az FEV IX Zrt.


A kerületben érvényes parkolási tarifák és zónák területi határai. Szentimreváros és Gellért-hegy következik, de a külső zónák , így például Őrmező sem fogják megúszni az automaták felszerelését. Kerepesi út-Fehér út-Gyakorló utca-Hatház utca által határolt területen, munkanapokon reggel és este óra között lett fizetős a parkolás. Akad azért egy-két olyan vakfolt a fővárosban, amire meglepő módon még nem tette ár a kezét semelyik parkolócég sem. A Vezess stábja nem szeret feleslegesen fizetni, erkölcsileg sem helyeseljük a semmiért való helypénz-szedést, ezért összeszedtük azokat az ingyenes parkolási lehetőségeket, amikről tudunk, és most, mintegy utókarácsonyi ajándék gyanánt, átadjuk.


Nagyítható kereshető térkép a legfrissebb parkolási információkkal. Kerület parkolási rendelet. Karácsony és újév között - díjmentes. Egyéb közterületek rendezéséről, és átnevezésekről is döntöttek.


Egy tovább közgyűlési döntés értelmében 1millió forintból – a XIII. Parkolási Divízió által üzemeltetett területen. A képviselők igennel, nem szavazat ellenében döntöttek a parkolást is.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! LAKOSSÁGI VÁRAKOZÁSI HOZZÁJÁRULÁS igényelhető az adott parkolási övezetben bejegyzett lakóhellyel (állandó lakcímmel) rendelkezőnek, valamint az, akinek állandó lakóhelye a Kerepesi út – Gvadányi út – Füredi út – Vezér út – Fogarasi út – Róna utca által határolt területen vagy az azt határoló útvonalon van. A helyzet bonyolult, de megértése nem lehetetlen. Az első térképen az új parkolási zónák határait láthatjátok. A lényeg és az újdonság: az adott zónában lakó autósok kizárólag ugyanabban a zónában parkolhatnak ingyen, az összes többi zónában fizetniük kell.


Bús Balázs (Fidesz-KDNP), a III. Bécs belső kerületeiben régóta úgynevezett rövid parkolási zónák (Kurzparkzone) vannak érvényben, ahol 2-óránál tovább nem állhat autóval az ember, és azért is fizetni kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések