2019. szeptember 10., kedd

Vizsla találkozó

Vizsla találkozó

The Vizsla is a natural hunter endowed with an excellent nose and an outstanding trainability. If you are looking to adopt a Rescue Vizsla , please adopt from a reputable organization. Vizsla Túrára való jelentkezéskor kérjük előre jelezzék a gazdik, ha egy kutya esetleg valamilyen (akár enyhébb) betegségben szenve esetleg jobban kell rá figyelni (pl. epilepsziás, szívbeteg, volt már allergiás reakciója rovarcsípésre, stb.) Figyelem! A vizsla túrák legfőbb célja, hogy a rendezvényen ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Szeretnénk továbbá, ha minél több és eltérő életkorú vizsla találkozhatna egymással, elősegítve a szocializációjukat.


Vizsla találkozó

Az Ezüst Vizsla Túrára természetesen nem csak vizslával, hanem vizslakeverékkel, más fajtájú vagy keverék kutyákkal is lehet jönni, akik elmúltak évesek. A túra pontos útvonala és a túracsoportok ezúttal is a résztvevő Őszpofik igényei szerint alakulnak majd aznap reggel! Hajógyári-sziget ( találkozó a parkolónál) találkozó : 16h, búcsúzás: 20h. A Vizsla Túra alapítójának és párjának gyermeke, Csillik Benedek félszületésnapja alkalmából egy rendhagyó - remélhetőleg hagyományteremtő - találkozóra szeretnénk meghívni minden kedves kétlábú és négylábú Vizsla Túra-tagot. Több fajtája létezik, hazánkban a legelterjedtebb természetesen a magyar vizsla , annak is a rövid szőrű változata, de nem szabad elfeledkezni a drótszőrű változatról is.


Foltos, pöttyös színváltozatban, szintén rövid vagy szálkás szőrrel tenyésztették a német vizslát, a gyönyörű acélkék vizslák pedig a weimariak. CACT Vizsla Főverseny 55. A baráti találkozó jó lehetőséget nyújt a kennel produktumának felmérése, genetikai értékének megmutatása céljából. A vizslák a Hungária Vizsla Club képességvizsga követelményei szerint kerültek bemutatásra, amely alaposabb és a tenyésztést jobban szolgálja, mint az elismert, de sehol nem fellelhető tenyésztési. Egy MAGYAR szakkönyv a Magyar Vadászoknak, vizsla tulajdonosoknak az összes VIZSLA fajtajellegű vadászkutya kiképzéséről.


Motto: Ami nincs benne a könyvben az idomításról arra nincs is szükség, hogy jó vizslát képezz! Kapható még DVD-re rögzített órás videofilm, a fenti könyv alapján történt kiképzés. A Futrinka Egyesület Magyar vizsla fajtamentő csapata ezen a túrán is ott lesz!


Keressétek asztalukat a Regisztrációs sátor mellett, ahol a mentett vizslák ellátására adott adományért cserébe többféle vizslás ajándéktárgy közül választhattok majd (NŐI-, FÉRFI-, ÉS GYEREKPÓLÓK, autós illatosítók, KUTYAKENDŐK)! A szervező meghívta a magyar vizsla , tacskó és német dog fajtamentés iránt elkötelezett Futrinka Egyesület Magyar Vizsla S. Hungary csapatát, amely védencei számára gyűjtött adományokat, ott volt dr. Miskolczi Milán kisállatgyógyász, szakállatorvos, hogy tanácsokkal lássa el az érdeklődőket, az ajkai Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány pedig egy.


Vizsla találkozó

Hogyan lehet minősített kutyabarát helyed? Tudj meg többet tanúsító védjegyünkről! Az eddigi Vizsla Túrák sikere és népszerűsége alapján ezúttal a pesthidegkúti Vitorlázó reptérre hívunk közös kirándulásra minden vizslát a gazdájával együtt! Nem titkolt célunk, hogy a rendezvényen ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!


Hétvégén lezajlott az ELSŐ Rövidszőrű Magyar Vizsla Tenyészetek Nemzeti Kupája Cegléden, a Nagyszéki Vadásztársaság területén. Egy fül(jó esetben kettő) többnyire arra való, hogy meghallhassuk, amit meg akarunk. Vizslafül ennél sokkal összetettebb szerkezet, s hogy mi mindenre képesek drága ebeink hallószervei, azt az általatok beküldött képekből majd szépen együtt kikövetkeztetjük.


Vizsla Túra felhívását végigolvasták, valamint annak részleteit tudomásul vették, elfogadták és magukra nézvést irányadónak tekintik, minden beérkező jelentkezést archiválunk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 120. Várunk tehát mindenkit, akinek ilyen vagy olyan, saját vagy kölcsönkutyája, innen vagy onnan levő vizslája van és szívesen töltene el egy vasárnapot többedmagával. The head and expression of a Hungarian Vizsla is also very significant: They have a very special noble head with exceptionally intelligent, human eyes, looking mildly and kindly.


They talk with their eyes, it is so different to other breeds. It was bred to work in fields, forests, or bodies of water. Although they are lively, gentle-mannere demonstrably affectionate and sensitive, they are also fearless and possess a well-developed protective instinct. Nemzetközi Rövidszőrű Német Vizsla Világtalálkozó és Főtenyészszemle (IKP), amelyre országból 2kutyát neveztek be.


A Szent László Napokon megszervezett családi nap rendhagyó író-olvasó találkozót is tartogatott az érdeklődők számára: szombat délben – pontosan ebédidőben – Demény, a „kötsög”, az első kortárs magyar íróvizsla érkezett meg Max-szal és gazdijával, Magos Judittal. Országos motoros találkozó. Túl a századik Vizsla Túrán megható rálátni a folyamatra, hogy nemcsak mi, gazdik, de a kutyáink is évvel idősebbek lettek a kezdetek óta. Találkozó , regisztráció 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések