2019. szeptember 16., hétfő

Szeretői kapcsolat vége

Szerencsére azért a szeretői kapcsolat is eljuthat arra a fennsíkra, amelyen már leginkább a pozitívumok élvezete kap főszerepet, és az ingadozások elviselhetőbbek: de ahogy a többi kapcsolatban, természetesen ebben is lesznek lelkesebb és kevésbé lelkes időszakok. Nem arra a tipikus szerető viszonyra kell gondolni,igen szoros érzelmi kapocs alakult ki közöttünk,évek óta bejár a családomhoz. A szeretői viszonyokkal rengeteg a gond – mondják a résztvevőik – nehezen találnak megoldásra, mert talán nincs is megoldásuk. A szeretők szakítanak, kibékülnek, újratárgyalják a dolgokat, megállapodnak ebben-abban, aztán ismét szakítanak, kibékülnek és mint egy végeláthatatlan folyamatban ugyanazt a kört járják újra és újra.


Várkonyi Andrea szerint, bár vannak a szeretői státusznak előnyei és hátrányai is, az egész összességében önbecsapás. Szerintem a szeretői státusz legnagyobb hátránya, hogy iszonyú megtévesztő! Arra a pár órára a legjobb oldaladat mutato de az egész egy nagy átverés. A győztes szerető elfogadja a helyzetet. Nem tervez előre, mert tudja, hogy egy olyan kapcsolat , amiben hárman vannak, csak ideig-óráig tartható fent.


Illetve, ha sokáig marad fenn, akkor nincs kilátás arra, hogy megszűnjön a viszony, és hivatalos státuszba emelkedjen mint barátnő vagy feleség. A titkos szeretői kapcsolatok is sokféle módon működhetnek, akárcsak a legálisan felvállalt párkapcsolatok. A klasszikus változat szerint a férfi imádja szeretőjét, s ígéretet tesz arra el fog válni, mert már annyira rossz a házassága, kibírhatatlan nőszemély a felesége, dehát a közösen megszerzett anyagi javak, a gyerekek összekötik őket, de. Egy szeretői viszonynak hogy szokott vége lenni?


Milyen okból, és melyik fél kezdeményezi a szakítást jellemzőbben? Ott a tojáshéj a fenekeden kedves csabi,és azért szenvedsz,elárulom nekemert az egód sérült. Mindez azonban ritka kivétel, igazi kuriózum, mert a viszonyok átlagos időtartama többnyire fél év. Addigra lecseng a kapcsolat eleji extatikus szakasz, ami tele van adrenalinnal, az újdonság varázsával, a tiltott gyümölcs izgalmával, és „az elromlani milyen szép” érzésével. A legszenvedélyesebb viszonynak is vannak árnyoldalai.


Kerüld el a csalódást, és fontold meg a dolgot! SZeReTőM VoLT, megcsaltam a társam, és MoST SZeNVeDeK! Semmi nem garantálja azt, ha tartós párkapcsolatban élsz, hogy nem leszel soha többet szerelmes valakibe. Egész nap beszélgettünk, utána éjszaka is.


Másnaptól már folytatódott a beszélgetés, csak online. Találkoztunk, titkos randik. Megbeszéltük, hogy ez csak egy szeretői kapcsolat lehet, tartsuk titokban. Az első szex után rájöttem, hogy én szerelmes lettem, nekem nem elég a szeretői viszony. A szeretői kapcsolat alapja a bizalom, de van még egy kitétele, ami arról szól, hogy sosem szabad senkit elhagyni egy második emberért, így ha most bárki azt gondolja igyekszem a magam malmára hajtani a vizet az téve nagyon nagyot téved!


Az elköteleződés arról szól, hogy az én és a te helyett kialakul a mi, megkezdődik egy közös élet. A szeretői státuszban élő nő gyakran az ötödik diplomáját szerzi, karriert épít, és egyszerűen nincs is ideje arra, hogy elkötelezett, napi időt igénylő párkapcsolatban éljen. A(z) Kapcsolat (HU ) című videót szabo. A SZERETŐI KAPCSOLAT (vagy eziránti vágy) NORMÁLIS, ami miatt NEM KELL LELKIISMERETFURDALÁSOD LEGYEN, mert az MINDKETTŐTÖKNEK JÓ, a nők fejlődéséhez IS szükséges ez a tapasztalás, NEM A TE FELELŐSSÉGE hogy “kihasználod”, hanem Ő KELL TUDJON kiállni magáért, a NŐ DÖNTÉSE, HOGY MEDDIG MARAD VELED. Amikor a bizalomról beszélünk, valami egyszeri és megismételhetetlen dologra gondolunk, ami nem termelődik újra csak úgy.


Olyan, mint egy ajándék, amit elsőre általában megelőlegezünk, de ha csalatkozunk, nem biztos, hogy másodszor is megtiszteljük vele a másikat. Tamara csak szexre vágyik a szeretői viszonyban, a külső kapcsolatban keresi az érzelmi feltöltődést, esetleg a szerelmet is. Ha a kapcsolat végső kimeneteléről nincs is vita, a nők a titkos szerelmi kapcsolatot igyekeznek kiterjeszteni. Szeretnének az ágyon kívül is élményeket. Hosszú távon nem működőképes kapcsolat.


Ilyen lehet egy futó kaland vagy egy szeretői viszony. Nagy intimitás és elköteleződés figyelhető meg ezekben a kapcsolatokban. Társkereső coachként rengeteg történetet hallok és kapok e-mailben.


Szeretői kapcsolat vége

Ha alapvetően nem vagyunk azok az „ásó, kapa, nagyharang típusok”, és az eddigi kapcsolatainkban is problémát jelentett, hogy elköteleződjünk a párunk mellett, akkor meglehet, hogy egy szeretői viszonyban kényelmesebben érezzük magunkat, hiszen ha minden a terv szerint megy, az ilyesminek bizony nem házasság a vége. Attól függetlenül, hogy arányaiban több szeretői viszony marad meg azon a szinten, ahogy indult vagy lesz vége , természetesen semmi sem lehetetlen. Lehet szeretői viszonyból párkapcsolat?


Egy a lényeg: a szeretői viszony lehetőleg ne tartson túl hosszú ideig. Vége , mert Ő is így akarta, de mégis kiskaput hagyott. Vigasztalgatom semmi sem egyszerű az életben én segítek neki, csak már nem tudom hogyan tegyem. Már attól retteg e miatt véget ér a kapcsolatunk, hát nem egyszerű, de nem szeretném, ha vége lenne, egy nagyon kedves megbízható embert ismertem meg benne, akinek hatalmas szíve van és imád engem.


Nincs üzenet firstwhitehawk. Unsubscribe from firstwhitehawk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések