2017. február 21., kedd

18 Kerület polgármestere 2018

18 Kerület polgármestere 2018

Az új postának a Havannán. A járdák, utak felújításának – azok a legfontosabbak. A legfontosabbak Önkormányzat, kormányhivatal - XVIII.


Kérjük azt, hogy haladéktalanul állítsák vissza az augusztus 16. Nagy Gábor Tamás, az I. See more of Fodrászat 18. A kerület területén található a Liszt Ferenc repülőtér, a főváros nemzetközi repülőtere, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat Központi Előrejelzője és a Központi Légkörfizikai Intézet is. A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester. Felsőrákosi rétek területén.


A természetvédelmi területen megrendezendő tanösvényséták programba szeretnénk bevonni a gyermekeket az óvodásoktól az általános iskolásokon át a középiskolás korosztályig. Szaniszló Sándor kerületünk új polgármestere Szaniszló Sándor az ellenzéki összefogás jelöltje lett a XVIII. Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 1-es pályáján. Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 8százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).


A jelöltek sorrendje:Szaniszló Sándor. Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) töltötte be. Most viszont már a kettes metró útvonalának meghosszabbítása is szóba a XVII. Rákosmente) tavalyi decemberi önkormányzati ülésén. Egy kormányrendelet alapján ezt a pénzt az ASP (Application Service Provider) központhoz történő csatlakozásra fordíthatta.


Fidesz tagjai közé, illetve ekkor lett a XVI. Kern Communications Systems Kft. Dunai Tamás színművész lépett fel az Albertfalvi Közösségi Házban november -án.


A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVII. Az esemény fő témája elsősorban a kerületi vezetés, a helyi vállalkozók, valamint a BKIK együttműködésének bemutatása volt. A szavazók százaléka döntött úgy, hogy a kerület fejlesztésének folytatására és a városrész vezetésére kéri a következő négy esztendőre is. Idősek Karácsonya címmel hat városrészben szervezett műsoros karácsonyi ünnepséget a kerület kulturális intézete, a KULTI.


A helyszínekre a kerület vezetése is ellátogatott és ajándékkal lepte meg azokat az időseket, akik nem tölthetik családi körben a karácsonyt. Elkezdődött a Parlament őszi ülésszaka. November 7-én kezdődik idén a lomtalanítás Budapesten, a 18. Ughy Attila, Budapest, XVIII. Annyit kinyomoztunk, hogy a terület a 18.


18 Kerület polgármestere 2018

Már négy évvel ezelőtt sem volt sok esélye a Fidesznek a XIII. Elhittem, hogy a fasorban sincs. Pestszentlőrinc-Pestszentimre.


Hajdu László, aki a Demokratikus Koalíció (DK) képviselőjeként a májusban megalakuló Országgyűlésben folytatja munkáját. Budapesthez Rákospalota megyei várost és Pestújhely nagyközséget, melyekből a kerület létrejött, ugyanakkor az addig Rákospalotához tartozott Istvántelek az Újpestből alakult IV. Budavárnak, Krisztinavárosnak, Vízivárosnak, a Tabánnak és a Naphegynek honlapja.


18 Kerület polgármestere 2018

Ha az újbudai önkormányzat nem támogatja, hogy a XI. Budafok-Tétény szívesen látja a tervezett centrumkórházat és járulékos fejlesztéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések