2017. február 6., hétfő

Csi miami helyszínelők 7 évad 11 rész

CSI: Miami helyszínelők 4. Hibabejelentések és észrevételek jöhetnek vélemények oldalra vagy e. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké.


A floridaiak feje Horatio H. Világos nappal megölnek egy nőt az utcán. Calleigh és Ryan üldözőbe veszik a gyanúsítottat, és sikerül is elkapni. A csoportot megdöbbenti, hogy a férfi ügyvédje nem mást, mint Eric Delcót kéri meg saját megfigyelőnek. Person of Interest – 1×13.


A VIASATfolytatja nyári pihenő után két krimisorozatát. Tippre, ha ezek véget érnek, akkor jön a Helyszínelők 12. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.


CSI : Miami helyszinelők 3. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Please try again later. Miami partjainál gyanús cápatámadás történik. Horatio és Megan a cápa gyomrában egy emberi törzset, abban pedig egy puskagolyót talál.


A halott férfi karján lévő tetoválásból arra következtetnek, hogy az áldozat kubai menekült volt. D A németeknél úgy vettem észre, nagyobb divat. A Derrick tele van visszatérõ szinészekkel. Pl Sascha Hehn (ismertebb nevén Udo Brinkmann) karaktert alakított, de Katja Woywood (Kim Kruger, Cobra )-nak is két szerep jutott. Hopp, Katja Woywood a Cobra 12-ben is szerepelt, természetesen nem Kim Kruger-ként.


Az egészben pedig az volt a legfelháborítóbb,hogy akik a viccelõdést csinálták,még megvoltak sértõdve azon,hogy törvényt. A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól. A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak.


A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Caine, egykori gyilkossági. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Lángokban áll Miami külterülete. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


Alex és Eric az egyik tûztől biztonságos területen próbálja végezni a munkáját. A helyet biztosító tûzoltó felhívja a figyelmüket a veszélyre, a megbújó, lesből támadó aligátorokra. Az Amerikában igen népszerű The Who együttes dalából vágták össze a CSI Las Vegas sorozat főcímdalát, Pete Townshend előadásában. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Ma este a Viasat3-on 20:05-kor lesz a Miami helyszínelők következő premier része.


Az aktuális rész ismertetője :Mikor váratlanul eltûnik a bizonyíték egy bûntény helyszínérõl, a csapat abban reménykedik, hogy ha rekonstruálják a gyilkosságot, az segítségükre lesz, hogy rájöjjenek, hogyan tûnhetett el a bizonyíték. Tweet A sorozat helyszíne most jelenleg Miami , ahol néhanapján bizarr esetleg horrorisztikus, de azért akcióban is dús bűncselekményeket vizsgálnak a miami helyszínelők. Csak kattints a film megtekintéséhez!


Nincs szükség regisztrációra és teljesen ingyenes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések