2017. február 22., szerda

Dunakeszi futóverseny 2019

A Dunakeszi városi gyereknapon több kategóriában Decathlon futóversenyre került sor. Bár a kicsik a futás során könnyebb sérüléseket is szenvedtek, az apró horzsolásokat ellátták a mentősök. A CRAZY5K futóverseny idei helyszínei között újra szerepel Dunakeszi is.


Dunakeszi futóverseny 2019

Június 2-án a dunakeszi reptéren méretheted meg magad kilométeren, kalandos akadálypályákkal megspékelve! A hagyományos, majálisi programok mellett bemutatkoznak a Városi Sportegyesület Dunakeszi szakosztályai, helyi csoportok és formációk produkcióit láthatják majd a színpadon. Aki kedvet kap egy kis mozgáshoz, vagy érdeklődik egy sportág iránt, a VSD Udvaron különböző edzésformákat próbálhat ki.


A helyszínek neve egy térképlinket rejt, mely GPS koordinátákat és útvonaltervezőt is tartalmaz a versenyre. Dunakeszi odateszi, érkezik – immár kilencedik alkalommal – három napos rendezvényünk, a népszerű DUNAKESZI FESZT! CRAZY5K is a fun and challenging obstacle run, which gives you the chance to feel like a child once again.


Te is befuthatsz a történelemkönyvekbe! Magyarország egyik legkülönlegesebb futóversenye megérkezett: ezentúl minden évben eldől, ki lesz a Nemzet Futója. Dunakeszi , Dunakeszi Repülőtér, Futakeszi, futóverseny Immár harmadszorra gyűltek össze Dunakeszi amatőr és profi, kicsi és nagy futói. Dunakeszi Repteret, ahol most az ejtőernyőzésen kívül a vattacukor, az élőzene és a futás is helyet kapott.


Rajt:11:óra Rövid táv: 4. Tánc világnapja a Főtéren. Hivatalosan április 29-én ünnepeljük a nemzetközi táncnapot vagy más. Az idei évben csatlakoztunk hazánk legnagyobb szabadidősport eseménysorozata, az „ötpróba Tokióba rendszeres testmozgással és sportos életmóddal a. Idén is a megújult Katonadomb ad helyet a Városi Majálisnak. Az ugrálóvárak és kirakodó vásár mellett egész napos színpadi program várja az érdeklődőket táncos, zenés és sportbemutatókkal, illetve órától kerül megrendezésre a Dechatlon futóverseny.


A Dunakeszi Repülőtér adott otthont a Diákolimpia Pest Megyei Mezei Futóverseny döntőjének. Ezúton is gratulálok minden résztvevőnek, minden gyereknek, különösen a dunakeszieknek! Tusnádfürdőn és Sepsibükszádon áthaladva gyönyörű fenyvesek és hegyek közé vezet minket, hogy a lélegzetelállítóan szép tengerszem, a Szent Anna-tó partján érjen véget. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny. Az ország egyik legnagyobb és legrégebbi énekversenyének - Dunakeszi önkormányzatának támogatásával - a József Attila Művelődési Központ ad otthont.


Vasárnap Ma Győző napja van. Holnap Károly napja lesz. Frissített hír: Dunakeszi Sportmajális: Itt a tavasz, indulhat a szabadtéri rendezvények sorozata.


Dunakeszi futóverseny 2019

Nem telhet el május elseje városi majális nélkül, amely a tavalyi évhez hasonlóan idén is sportos tematikára épül. Az előző évekhez hasonlóan a városi intézmények felújítása a szabadságok és nyári szünet ideje alatt zajlik maj összesen 1millió forint értékben. Magyi pálya) Szakosztályvezető: Bottyán Tibor A Dunakeszi VSE Atlétika gyerek szakosztálya éves kortól várja a gyerekeket, akik a játékos mozgás mellett az atlétika több szakágával is megismerkedhetnek. Idén a városi gyereknappal együtt kerül megrendezésre a rendőrnap is, amelynek köszönhetően nem csak a kicsik, de szüleik is megtalálhatják az igényeiknek megfelelő programot.


A múlt héten rendelt lemezeket már a mai naptól átvehetik Dunakeszi telephelyünkön. Keressen minket és akár héten belül méretre gyártjuk cserepes vagy trapézlemezét a kívánt bevonattal. Szükséges tartozékok: csavarok, egyedi szegő és záró profil is gerinc lemezek, tömítőprofilok is megvásárolhatók. SFI Nutrition Mezei Futóverseny és Kutyás Futás.


Dunakeszi futóverseny 2019

A mellékelt infografikán láthatjátok az értékelések eredményeit. Fontos volt számunkra a véleményetek, hiszen a Korinthosz futóverseny néhány eleme jelentősen megváltozik, amit az októberben induló regisztrációkor szeretnénk bemutatni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések