2017. február 8., szerda

Szanazug kutyás strand

Kelet-Magyarország első kutyás fürdőhelyén a kutyák és gazdik is pancsolhatnak. A hatvani strand magánkézben lévő területen helyezkedik el, így nyitva tartása is a bejelentkezéstől függ. A telken kisebb-nagyobb vizekben pancsolhatnak, játszhatnak a kutyák. A strand első szakaszán kutyával is lehet mártózni!


Szanazug kutyás strand

A Zalalövőről Őriszentpéterre vezető út mellett jobbra leágazó bekötőúton közelíthető meg a tó. Területe 2hektár, átlagos vízmélysége méter. Szabadstrandja a fürdőzésen kívül népszerű a horgászatot és a vizítúrákat kedvelők körében is.


A Kopaszi gáton ne a kapuval zárt területre menjetek, hanem a szabad kutyás hátsó partszakaszra, ami Rio nevű szórakozóhely jobb oldalán található! Gyula és Doboz felől közelíthető meg. Békés megyében jól ismert kirándulóhely Szanazug. Kutyabarát strandok, fürdetőhelyek.


Szanazug kutyás strand

Egyelőre kevés kutyás fürdetőhely található hazánkban, Keresd meg a legközelebbi kutyás strandot adatbázisunkban! A balatonföldvári kutyás strandon mutatták be május 27-én azt a térképet, ami a Balaton kutyabarát helyeit mutatja be egy kis kutyás etikával megspékelve. A két hivatalos kutyás strandon kívül (földvári és fonyódi) szálláshely, borászat, étterem és cukrászda, turisztikai látnivaló és állatorvos is látható a térképen, aminek nyomtatott. Krk sziget: Krk óvárosához közel ( kutyás strand 6-8p) igényes, 2-fős apartmanok.


Itt mi is voltunk, a scampi pucolós videó itt készült. Crikvenica: a kutyás strand mögött, rögtön a tengerparton, igényes 2-fős kutyás apartmanokat bérelhetünk. A teraszról rálátsz a strandra!


Aki az Adria helyett a „túloldalon”, a toszkán tengerparton keres lehetőséget, Livorno mellett Riotorto Piombino-ban találhat kutyás strandot. A Spiaggia Pasciá Glam Beach jól felszerelt strand , a kutyák fürödhetnek a tengerben, pihenhetnek a napernyők alatt, s ivóvíz és tusoló is kiegészíti a szolgáltatásokat. A tóban fürödni elvileg tilos és veszélyes, mivel a meder alatt patak folyik, a. A legjobb kutyás strandok Trogir környékén. Egyre több turista utazik a házi kedvencével, az európai országokban pedig a kutyás strandok teljesen normálisnak számítanak, hiszen amellett, hogy számos turistát vonzanak, jelentősen meg is könnyítik a gazdik dolgát.


Kedvelt kiránduló- és fürdőhely: mindkét parton szabad strandon lehet fürdeni, ahol a víz tiszta és sekély. A fürdőzők egy-egy délutánra is ellátogathatnak ide, vagy a hétvégi házakban töltve az éjszakákat, több napot is eltölthetnek. Szanazug a Fehér és a Fekete-Körös összefolyásánál fekszik. A Velencei-tó Magyarország harmadik legnagyobb természetes tava. Kedvező természeti és földrajzi adottságainak, valamint a mederszabályzásnak köszönhetően a Balatonhoz hasonlóan hazánk legkedveltebb üdülőhelyeinek egyike.


Rome2rio makes travelling from Stockholm to Nacka Strand easy. Rome2rio is a door-to-door travel information and booking engine, helping you get to and from any location in the world. Find all the transport options for your trip from Stockholm to Nacka Strand right here.


A partszakaszok legtöbbjénél együtt is fürdőzhetsz a kutyáddal, ám egyes esetekben ezt nem engedik meg, így mindig érdemes erre vonatkozóan információkat kérni az adott hely. A négylábú kedvenceknek sem kell otthon maradni, ha strandolni megyünk ebben a kutyamelegben Összegyűjtöttük a legjobb helyeket: kutyás strandok a Balatontól a Tisza-tóig! A Balaton egyik hivatalos kutyabarát fürdőhelyét Balatonföldváron találjuk.


Ha van SUP-o itt nyugodtan vízre tehete sőt kutyás SUP-ozásra is indulhatsz. Kutyás strandok Magyarországon Balatonföldvár. Mivel ez nem csak a kutyák strandja, hanem a kutyásoké is, így örvendetes, hogy van rendes mosdó, vécé (nem csak mobilvécé) is. Nagyon ritkán vannak speciális sportesemények (pl. kajakverseny), ilyenkor a strand kivételesen zárva tart.


Két stég, napos és árnyékos helyek, büfé. Ott a világ legtermészetesebb dolgának számít, hogy van kutyás strand is. A dolog nincs túlbonyolítva: aki nem bírja a kutyákat, nem oda megy, hanem a többi kábé strand valamelyikére. A kutyás strandon viszont van víz, árnyék, szarszedő zacskó, és a kutyáknak kényelmes lejáró a vízhez.


Azért csak wannabe, mert az infrastruktúrán még lenne mit javítani: kéne több szemetes, egy-két kutyabudi, embereknek is több vécé és zuhanyzó, esetleg öltöző (pár mobilvécé van a strand végén azért).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések