2017. február 20., hétfő

Rövid szerelmes idézetek szerelmemnek

Szerelmes versek Szerelmes SMS-ek. A legszebb szerelmes idézetek és versek mindig egymás mellett járnak, néhány rövid idézet és máris ott vagyunk a költő által elképzelt pillanatban. Indulj felém bizalommal, én viszem az őszinteségeTalálkozunk félúton. Vagy újra fel akarod lobbantani a lángot a kapcsolatodban?


Fejezd ki magad mások szavaival. Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! Mindig szeretni foglak. Amikor ez a vörös haj fehér lesz, még mindig szeretni foglak. Amikor a fiatalság sima puhaságát felváltja az idő törékeny puhasága, bőrödet még mindig meg akarom majd érinteni.


Senki nem szereti egyformán a csoki-vanília jégkrém mindkét felét. Vagy a csokisat eszed szívesebben, vagy a vaníliásat. Ha szerencséd van, olyan emberrel eszed a jégkrémet, akivel meg tudtok egyezni, így az egyikőtök csak csokisat, a másikótok csak vaníliásat kap.


Ne add fel, álmodozz és légy szerelmes. Vágyok arra a csókra, mely bőrömet simítja. Vágyom az érintésre, mely enyém maradna örökre. De most valami furcsát érzek, hogyha a csillogó szemedbe nézek.


Egyedül csak neked vagyok engedelmes, úgy hiszem most vagyok szerelmes. Szívedbe már valami zakatol, Álmodba már láttál valakit, Elhozza a legszebb szerelmet, Mellyel teljes lesz az életed. Látok a szemedbõl egy könnycseppet lefolyni, Érzem a szívemet már zakatolni, Engedd hogy letöröljem a fájó könnyeidet, S csókokkal halmozom el minden részedet. Nem volt tökéletes, semmi ilyesmi.


Időnként igyekezett olyan lenni, de akkor szerettem a legjobban, ha nem erőltette. A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem. Ahhoz, hogy elmondjuk mit érzünk, nem mindig van szükség saját gondolatainkra. Ha úgy érezzük, nem vagyunk a szavak emberei, akkor bízzuk másra a vallomást!


Most összegyűjtöttük a legszebb szerelmes idézeteket, versrészleteket, amivel elmondhatjátok szerelmeteknek, mit is éreztek iránta. See actions taken by the people who manage and post content. Küld el szeretteidnek az általunk összeválogatott szerelmes idézetek egyikét. Ha kedvenc szerelmes idézeted még nincs fenn oldalunkon, küldd el nekünk. Gyönyörű szép gondolatok, érzések a szerelemről, vágyról, együttlétről, ragaszkodásról, szerelmünkhöz való hűségről.


Rövid szerelmes idézetek szerelmemnek

Boldogságról, szeretetről. El szeretném mondani, hogy szeretlek tége eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani neke nélküled nem érdemes élni. Online elküldhető üzenetek szerelmednek. További gyönyörű szerelmes idézetek – “hiányzol”: “Amikor valami hiányzik, akkor tenned kell valamit – ez egy hívás a magasabb és magasabb csúcsok felől.


Uzsonnás dobozka aljában két szendvics, délben jólesik majd pár finom falat, és amikor ettél, láthato hogy egy kis levélke a doboz aljában maradt. Kis levelem pár sor, neked Illés, tőlem. Egy szív van benne, piros tollal írva, neveddel a szívecske közepén, a dobozkába tettem, félig ki van nyílva. A kísértés csak azon az ajtón jöhet be, amit szándékosan nyitva hagytak!


Rövid szerelmes idézetek szerelmemnek

Egy gyenge pontom van az hogy ROHADTUL SZERETLEK! Ha megkérdeznék tőlem, hogy mit szeretek benne, akkor nem válaszolnék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések