2017. február 17., péntek

Vörösréz ára méh

Inter-Metal Cégcsoport aktuális színesfém árak itt érhető el. Szinesfém hulladék árak rendszeresen frissítésre kerülnek. Kérjen egyedi árajánlatot kollégánktól!


Az árak tájékoztató jellegűek! A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon.


A belföldön feldolgozható hulladékok értékesítésére a magyar piaci szereplőket részesítjük előnyben, amire pedig nincs hazai feldolgozó kapacitás, az közvetlenül, vagy kereskedők segítségével európai kohókba kerül. MÉH telep, színesfém, réz, alumínium, fémhulladék, vashulladék, akkumulátor hulladék, felvásárlása Veresegyház, Vác, Gödöllő, Fót, Szada körzetében. Méh , vastelep, vasátvétel, méh telep, fémátvétel, fém átvétel, vaskereskedés, alumínium eladás, vas leadás, réz leadás, rézkábel, rézátvétel. Színesfém hulladékok ( vörösréz , sárgaréz, bronz, rézhűtő, alumínium, ón) átvétele, felvásárlása. Tekintse meg aktuális színesfém árainkat!


Cégbemutatás Árlista Egyedi ajánlatkérés Galéria. A napi aktuális árainkért érdeklődjön elérhetőségeinken. Fémhulladék szállítása megoldható. Lakosságtól csak a fenti négy kategóriában veszünk át acélhulladékot.


A nagybeszállító ár folyamatos szallítás illetve nagyobb súly esetén értendő! Kecskemét, Kiskőrösi út 10. Aktuális hulladékátvételi áraink. Elsősorban lakatos és fémipari cégek, gépgyártó – járműjavító iparág, mezőgazdasági üzemek, épületszerkezet bontók, kis vállalkozások és a lakosság körében keletkezett vas-és acélhulladékok átvételével foglalkozunk. MÉH telep Siófok meghatározó szerepet tölt be vállalkozásunk a színesfém felvásárlás területén a térségi hulladékkereskedelemben.


Vörösréz ára méh

Legmagasabb napi áron és azonnali készpénzfizetéssel átvesszük az alábbi hulladékokat: szinesfém, alumínium, réz, ólom, vashulladék és papír. Mottó: „A hulladék létrehozása nem feltétlenül rossz dolog. Az a helytelen, ha nem kezdünk vele semmit. Immáron éves tapasztalattal rendelkezünk az újrahasznosítható hulladék területén.


Tulajdonosaink ekkor már több mint éves tapasztalattal rendelkeztek, melyet pest megyei két telephelyükön sajátítottak el. Tri-Tán Kft néven először egy méh telepet üzemeltettek Székesfehérváron, majd később, Móron is megnyitották újabb telephelyüket. Vas- és szinesfém hulladék felvásárlása.


Vörösréz ára méh

MÉH telepünket Szigethalmon találja, ahol különböző fémhulladékok gyűjtésével foglalkozunk. Begyűjthető hulladékok - MÉH telep - Szigethalom - K. A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához! Társaságunk jelenlegi formájában közel éve foglalkozik újrahasznosítható fémhulladékok felvásárlásával könnyen megközelíthető, Székesfehérváron üzemelő telephelyén. Ezek okiratok hiányában megtagadjuk az átvételt ,továbbá Méh telepünk figyelmet fordít az elszaporodott fémlopásokra igy listát vezet kiírva, a Telephelyen, hogy milyen fémhulladékokat nem vagyunk hajlandóak felvásárolni illetve a Fémkereskedelmi törvény alapján vásároljuk a fémhulladékokat. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Cégünk mobil ollózó és bálázó gépekkel végzi lemez, vas, stb. Tőzsdei és gazdasági hírgyűjtő portál - Tőzsde hírek, gazdasági hírek, tőzsdei árfolyamok és elemzések. Ha téged is érdekel hogyan működik a tőzsde és gazdaság.


Vörösréz ára méh

Levesszük önről a felgyűlt terhet ! A Pénz öné és csak nyerhet ! Fejér megye, kiváltképp Székesfehérvár vonzáskörzete. Vas, alumínium, réz, saválló, egyéb nemvasfém hulladékok átvétele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések