2017. február 3., péntek

Bölcsőde kóstolgató 2019

Eszterlánc Mini Bölcsőde , Hernádnémeti. A mini bölcsöde fő feladata, a - éves korú gyermekek napközbeni ellátása, gondozása az életkori és. Intézményünk többcélú óvoda- bölcsőde. Korszerű, tágas, jól felszerelt csoportszobák, szakképzett kollégák várják a gyerekeket! A beiratkozás meghirdetett napokon, április hónapban történik.


Családi Bölcsőde , Budapest. Célunk, hogy a gyerekek biztonságos, szeretetteljes, nyugodt. Assisi Szent Ferenc) Budapest Főváros, XVIII. A tavalyi nevelési évben, nőtt a bölcsődénk iránti igény, ennek megfelelően az ellátott gyermekek. Remek alkalom a bőlcsibe készülő kisgyerekek és szüleik számára, hogy megismerkedjenek a bölcsis élet történéseivel.


A kerületi bölcsődék listáját megtaláljátok HOL-Mi oldalunkon. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Nagyon fontos számunkra a család és a bölcsőde kapcsolata, fontos a jó együttműködés. A szülők bármikor betekinthetnek a gyermekek mindennapi életébe.


Bölcsőde kóstolgató 2019

Ezt a kapcsolatot erősíti a „ kóstolgató hét” is ahol szeretettel várjuk a családokat, gyermekeket, akik szívesen ismerkednek az új környezettel, játékokkal. Amikor felébredtem, észrevettem, hogy már nincsenek meg a bölcsességfogaim. Négy éves korom óta járok a doktornőhöz, nincsenek lyukas fogaim. A gyermeknap minden évben egy vidám délután, légvár, arcfestés, és kézműves programok garantálják a változatos szórakozást.


Júniusban, a bölcsőde kóstolgató délutánján a leendő bölcsiseket, és hozzátartozóit várjuk, lehetőséget adva a szeptemberi tanévkezdés előtti ismerkedésre, barátkozásra. Tündérkert Óvoda és Bölcsőde honlapján. Közösségi szint Bölcsőde kóstolgató Célja intézményünk megismerése, kapcsolatfelvétel a leendő kisgyermeknevelővel, beszélgetés, közös játék.


Bölcsőde kóstolgató 2019

A családokkal együtt szervezett közös programokkal erősítjük a család- bölcsőde kapcsolatát, őrizzük a hagyományokat, színesítjük a gyermekek hétköznapjait. Ilyenek az ismerkedést szolgáló játszós délutánok, bölcsőde kóstolgató farsang, mikulás, karácsony, gyermeknap. A bölcsőde épületével, a csoportszobákkal, játékokkal.


Bölcsődénk kapuját az érdeklődő családok számára. Madarak és fák napja – nyílt szabadidős nap szülőkkel és tanítókkal. A kisgyermek nevelése a család joga és kötelessége. A bölcsőde a családi nevelés értékeit, hagyományait és szokásait tiszteletben tartva, azokat erősítve vesz részt a gyermekek nevelésében. Az intézmény lehetővé teszi a szülők bekapcsolódását a bölcsőde életébe.


Március 14-én tartottunk „ Bölcsőde kóstolgató ” délutánt, amelyre megin-vitáltuk az érdeklődő családokat. Na-gyon sokan éltek a lehetőséggel, amit örömmel vettünk! A látogatás alkalmával megtudhatjuk azt is, biztosít-e a bölcsőde olyan programokat, melyek a család és bölcsőde együttműködését szolgálják.


Ilyen színtér a játszócsoport - ahol a még bölcsődébe nem járó gyermekek és szüleik tölthetik el kellemesen, tartalmasan idejüket -, de családi délutánok, a bölcsőde. Ilyenkor „kóstolgatóval” várják az új csöppségeket és szüleiket egyaránt. Már az első napon hangos gyermekzsivaj töltötte be a nagy és árnyas udvart, ahol sokféle mozgásra van lehetőségük a legkisebbeknek.


Bölcsőde kóstolgató 2019

De addig is a szülők számára a legfontosabb házi feladat a nyárra, hogy fejében, szívében, lelkében le kell válnia a gyermekről, különben a beszoktatás nem lesz sikeres. Kóstolgató , ami az eddigi tapasztalatok alapján nagy sikernek örvend mind a kicsik, mind a hozzátartozók körében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések