2017. február 9., csütörtök

Hírek 24

Akár néhány héten belül eldőlhet, lesz-e új, független állama a Földnek. FRISS HÍREK – Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek. Pénz, üzlet, sport, szórakozás, sztárvilág. Hírek hazánkból és a nagyvilágból a nap órájában.


Elképesztő év előtt áll Stohl András. A LEGOLVASOTTABB HÍR MOST! Top óra, top óra, heti top hírek , egy helyen, belföl külföl politika, gazdaság, életmó utazás, divat, otthon, tech. Friss hírek , információk különböző RSS forrásokból egy helyre gyűjtve a hirek.


Légy mindig naprakész velünk! A nap legfontosabb hírei, gazdaság, bulvár, sport, autós, politika, belföldi, és más külföldi hírek , bizarr esetek. Mindig a legfrissebb hírek percről-percre! Inforádió legfrissebb hírek. Hírek és sztorik a sztárok legfrissebb műsorairól, lemezeiről képekkel és videókkal.


Tudj meg mindent a hazai és a nagyvilág sztárjairól és titkaikról! A Ferrari felvásárlásának elutasítása miatti sértettségből építette meg a Ford a legismertebb amerikai sportautót, a GT40-est, és nyerte meg az olasz rivális által uralt órás versenyt a franciaországi Le Mans-ban. James Mangold a siker történetét vitte filmre. Foci - Futball - Labdarúgás hírek , NB I, NB II, Nemzetközi Foci.


FC Barcelona, Real Madrid cikkek, képek videók. Külföld: Több mint tízezer migráns van Bosznia-Hercegovinában, Hideg zuhanyként érte Európát Trump terve, „Vádat emelek három ügyben a miniszterelnök ellen korrupcióért”, Boris már nagyon brexitelne, Corbyn népszavazást akar, A vajdasági gazdaságfejlesztési program folytatását jelentette be Magyar Levente, Folytatódik a vajdasági gazdaságfejlesztési program. Magyar Hírek Online - Legfrissebb Magyar Hírek - SharpHeadlines. Ukrajna millió euró hitelt kap az utakra.


Hírek 24

Halálos traktorbaleset történt Kisbégányban. Költözhet a Spanyol Nagydíj, helyén maradhat a brazil futam. A görög teniszisten döntheti le Federer, Nadal és Djokovic trónját.


Rasszista terrortámadás: parkba küldték a cigányt Nem sikerült a legjobban a Tesla törhetetlen üvegének bemutatója Zaklatott, fenyegetett, köpött és ütött a rendőr Putyin: sikerült egy lépéssel előbbre jutni a világ többi katonai hatalmával szemben Agyonverte gyermekét egy kunszentmártoni nő Jó dolog a multikulti, csak éppen 5rendőr és útakadályok. Kiürítették a békési uszodát Megszólalt az asszony, aki feljelentést tett Donáth László lelkész ellen Fél órát késett az esztergomi vonat egy vicsorgó kutyautas miatt 24. See actions taken by the people who manage and post content. Tájékozódhatsz a legfontosabb belföldi és külföldi eseményekről, hírekről.


Hírek 24

Naprakész lehetsz sport, tudomány és tech témákban. De ha szórakozásra vágysz, a 24. Hirdetéseket tartalmaz. Central Mobil Hírek és folyóiratok.


Győzelemmel a csoport harmadik helyén zártak a szlovákok A szlovák labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert otthon az azeriek ellen kedden, ezzel a Walesben vereséget szenvedő magyar csapatot megelőzve a harmadik helyen zárt az Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában. A Bálna Budapest Rendezvényközpontban november 22- 24. A Racing Point is figyeli Mick Schumachert.


Az elmúlt óra tophírei. Milliós büntit kapott Dukai Regina A Versenyhivatal nem lájkolja az influenszer posztjait. Kiderült, ezt a rohamosan terjedő rejtélyes betegséget a PET-palackok okozhatják Az ásványvizek, üdítőitalok vagy egyéb folyadékok és ételek tárolására használt műanyagpalackok régóta mindennapi életünk részei, az utóbbi időben azonban.


HU HÍREK , amik most pörögnek! Kattints és nézd meg egyetlen listán a TOP legfontosabb 24. Bemutatjuk a vidéki nyugodt élet minden szegletét: önellátó gazdaságok, együttélés a természettel, különleges receptek, ökofalvak. Ez a magyar sokszínű vidék.


Hírek , sport, utazás, gazdaság, időjárás, horoszkóp, TV, társkeresés, napi vicc, napi cuki, egészség, szépség, életmó csalá receptek. Van Damme erősebb, mint valaha. A belga sztár évesen is bármilyen akcióhős szerepében megállja a helyét.


Migráns drogbandák harcolnak Svédországban, Olaszországban mindent letarolt a kiterjedt drogmaffia. Legalább civil, köztük gyerek meghalt szerdán a szíriai kormányerők támadásában. Csodaszernek hitte a magyar sportvezetés a szöuli olimpián a sztanozololt, amivel Ben Johnson is lebukott.


Nem volt elég a kamuvizelet, és rosszul mérték be a kiürülési időt, ezért a hazai súlyemelők lebuktak. A közismert napilap online felülete még több képpel, nagyobb tartalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések