2017. február 17., péntek

30 Ev felett nok

Hozzászólás Rendben van, tudsz egy és mást a szexről: tudod hogy mozgasd a csípődet, képes vagy az érzéki előjátékra és legalább már egy nőnek okoztál fergeteges orgazmust. A felettiekhez kapcsolódó egyik erős sztereotípia, hogy a nő versenyt fut az idővel, mindenáron meg akar felelni a férfinak, és egy célja van: férjhez menni és gyereket szülni. B12-vitaminnak mindenképpen a polcon a helye. Miért nehezebb fogyni felett ? A kor előrehaladtával csökken az aktivitás, emellett a szervezet energiafelhasználása is, ezért van az, hogy változatlan étkezési szokások mellett sokan elkezdenek hízni a 40-es, 50-es éveikben, olyanok is, akiknek korábban nem voltak súlyproblémáik. A nemzetközi trendekkel összhangban a nők egyre később vállalják az anyaságot, a diplomás nők már közel évesen szülik az első gyereküket.


Létezik szuper módszer, amellyel biztosan növelni tudjuk az anyagcserénk sebességét éves kor felett is. A lényeges dolog az, hogy pontosan kell követni ezeket a szabályokat annak érdekében, hogy az eredmény megfelelő legyen. Ne feled egy bizonyos idő elteltével kétszer annyi erőfeszítés szükséges, mint fiatalabb korban.


Negyven felett kezdtem el futni. Cikkünkben most összegyűjtöttünk néhány frizurát, kifejezetten a 2 , és éves korosztály számára. Minden kategóriában hoztunk több fazont, hiszen a hajunk nem egyforma: van, akinek sok van, van, akinek vékonyszálú a haja és persze akadnak olyanok is, akiknek a göndör fürtöket kell megzabolázni. A média fiatal nőkkel reklámoz, a filmekben főként fiatalok és középkorú felnőttek szerelmével szembesülhetünk. Az idő haladásával, az öregedéssel, a változásokkal a média már nem igazán szeret foglalkozni.


30 Ev felett nok

A fiatalságkultusz lerombolhatja az idősebb nők. Nem csak a fiatalok lehetnek szerelmesek! Rengetegen felett találják meg az igazit a társkereső oldalon. A szerelem nincs korhoz kötve.


Az feletti társkereső oldalra havonta több száz feletti hölgy és feletti úr csatlakozik, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb párt, akire egy életen át szükség van! Mi a véleményed a mai év feletti asszonyok nők viselkedéséről? Persze mindenki más, de ha átlagot kellene mondanod mi a jellemző inkább? Sokféle frizurát választhatunk ekkor is!


Ahhoz, hogy egy nő igazán jól érezze magát a bőrében kortól függetlenül, elengedhetetlen egy jó frizura,sokszor nem könnyű megtalálnunk azt a frizurát, ami jól áll és egyben illik a korunkhoz is. Persze ez így van jól, hiszen a világ fejlődik, a hónapokkal ezelőtt vásárolt gyönyörű ruhánk most ott szunnyad a gardrób legmélyén, mert már meg is untuk. Milyen módszerrel lehet lefogyni felett ? Elmondjuk, hogy pörgesd fel újra az anyagcserédet - Egyáltalán nem késő elkezdeni a fogyókúrát negyven felett , de másképp kell hozzálátni, mint húszévesen. A nők már kialakították a személyiségüket, a gyerekeik már felnőttek, ezért több időt tudnak magukra szentelni. Elle MacPherson nem véletlenül kapta a The Body, vagyis A Test becenevet, ugyanis évesen egy évvel sem néz ki többnek -nál.


Heti hat napon percet edz, emellett fut, túrázik, úszik, vízisíel, vagy ami éppen jön. A pályakezdő fiatalok esetében közel -os a munkanélküliség, év felett pedig láthatjuk, hogy szintén nagyon nehéz elhelyezkedni manapság. Sok százezer ember szeretne munkát. Ennek ellenére a nyugdíjkorhatárt eddig minden kormányzat emelte. Nemcsak itt hanem más országokban is, például Spanyolországban.


30 Ev felett nok

Igen ez így van miért ne lehetne egy nő vagy pasi szűz felett ? Látjátok mennyi okot felsoroltam? Megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél De ne búsulj, jön még télre tavasz egynehány éves is csak egy évig maradsz! Boldog Születésnapot kivánok!


Csatlakozom az előttem iróhoz. Egy szalagcím arról, hogy miért az érett nők a legvonzóbbak. Andy Rooney újságíró hosszú életű volt. Azon kívül, hogy náci koncentrációs táborból tudósított és erről még hírblokkban is beszámolt, Andy ezen felül még az emberiség gondjairól is kifejtette a véleményét. A feljegyzések kezdete óta először emelkedett év fölé a szülő nők átlagéletkora Angliában és Walesben, és év után tavaly fordult elő ismét, hogy több év fölötti nő hozott világra gyermeket, mint év alatti.


30 Ev felett nok

A nők felett is tartanak attól, hogy partnerük nem kíván óvszert húzni, ám jó tudni, hogy a játékszabályok középkorúként sem változnak, jobb elsétálni attól, aki fittyet hány a védekezésre. Sok nő félve néz életének azon szakasza elé, amelyet „változás korának” neveznek. Attól tart, hogy a termékeny időszak elmúltával nőiségétől, vonzóerejétől, a szerelem testi örömeitől is búcsúznia kell. A terhes nők körülbelül egynegyede tapasztalt már problémát medencéje környékén és két évvel a szülés után százalékuk még mindig tapasztalja ezt. TESTFACTOR Így kezdj el sportolni év felett Soha nincs késő elkezdeni a sportot!


Hozd formába maga őrizd meg a fiatalságod! Ezek a tippek neked is egyszerûvé teszik a megfelelő edzésterv kialakítását! Hogyan építhetsz izmot és lehetsz a legjobb formában felett ? Nincs veszve semmi, csak eljött az idő, hogy változásokat vezess be!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések