2017. február 6., hétfő

Angol tanár budapest 13 kerület

Ezt a nagy nyelvtudást egyrészt annak köszönhetem, hogy bejártam a világot, másrészt annak, hogy imádok nyelveket tanulni és tanítani. Bp és online, számlaképes. Angol nyelv szakos tanár. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


Lőrincz Eszter gyakorlott angol tanár az Örs Vezér terénél! Nagy tapasztalattal rendelkező anyanyelvi diplomás angol tanár vagyok Londonból. Londonban élt angol magántanár (Brit-Magyar állampolgár) a 13. Marina parton, a Gyöngyösi úti metrótól perc sétára gyakorlatias, jó hangulatú órákat ad. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.


Monori Tankerületi Központ …. Amerikai angol tanítás, Amerikai angol magánórák, nyelvvizsgára felkészítés, szókincsfejlesztés, amerikai angol nyelvtan fejlesztés. A Privát Katedránál: az idő csak Neked dolgozik, tanulj saját időbeosztásod és igényeid szerint, ott, ahol Neked a legkényelmesebb! Miért előnyös az anyanyelvi tanár ? Ft 1óra angol ,német,orosz,francia,olasz,spanyol,magyar tanfolyam.


Angol tanár budapest 13 kerület

Kiss Aliz Andrea - ének, zongora magántanár. Budapest legnagyobb választéka! Mivel hallgatóink közül legtöbben az angol nyelvtanulás mellett döntöttek és évek óta az angol nyelvtanfolyam a legkeresettebb, legnépszerűbb az összes tanfolyamunk közül, bátran kijelenthetjük, hogy legtöbb tapasztalatunk az angol tanfolyam szervezésében és lebonyolításában van. Felkészítés nyelvvizsgára alap-közép-felső fokon, érettségire, felvételire, állásinterjúra. Sok-sok éves tapasztalattal rendelkezem matematika és angol magánoktatásban.


Sikerrel készítettem fel mindenkit, aki hozzám jött, akár nyelvvizsgáról, akár egyetemi zh-ról, akár állásinterjúról, vagy neadjisten pótvizsgáról volt is szó. Bekerülés a tanár -listára Ha angoltanárként szeretne felkerülni a fenti listára, 5. Ft-os díj ellenében van rá lehetőség. Több mint éve élek angol nyelvterületeken. Tanítás interneten keresztül. TEFOL képesitésü angol és Waldorf tanár vagyok.


Angol tanár budapest 13 kerület

Különböző korosztálynak tanitok beszélgetésre orientált angolt éve - jelenleg elsősorban skypon vagy facebookon keresztül. A szintednek megfelelő csoportos beszélgetős órákon élőben is gyakorolhatod az angolt, középfokú szinttől anyanyelvi angol tanár segítségével! Kevesebbe kerülünk, mint egy angol magántanár. Ezt egy hatékony tanulási elrendezéssel érjük el.


Több éves tapasztalatom szerint az angol nyelv elsajátítása az élmény alapú tanuláson keresztül lehetséges: a nyelvi készségek fejlesztésén, az értett nyelvi elemek használatán keresztül, nyelvtani szabályok, szavak magolása, illetve fordítás nélkül, mert azok nem fejlesztenek semmilyen készséget és. Magánórák, nyelvvizsga-előkészítők, üzleti angol , angol nyelvű állásinterjú, CV, motivációs levél, céges angol nyelvtanfolyamok szervezése, segítség a külföldi egyetemi jelentkezésben. Gárdonyi Géza Általános Iskola magya. Boskovitz Dóra vagyok, éve tanítom az angol nyelvet magántanárként, előtte rendszeresen fordítottam angol nyelvről magyarra, tolmácsoltam és két évet töltöttem angol nyelvterületen Koppenhágában, Dél-Afrikában és Los Angelesben. A legjobb tanár akivel valaha találkoztam!


Angol tanár budapest 13 kerület

Egy tanár , aki a szívét és lelkét és beleteszi az oktatás minden pillanatába! Egyszer neveztem be a középfok elérésébe és mellette ez elsőre sikerült kevesebb mint egy év alatt! Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 4nyelvtanár közül választhat.


Az ajánlatkérés gomb megnyomásával rögtön ajánlatot is kérhet az Ön által választott nyelvtanártól. Oktatás Magántanár, korrepetálás - IX. A Kérem a hírlevelet gombra való kattintással beleegyezel, hogy reklámot is tartalmazó hírlevelet küldjünk számodra, melyről bármikor leiratkozhatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések