2017. február 14., kedd

Eladó lakás józsef attila lakótelep jófogás

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Magyarország, kínál-kiadó: 2hirdetés - jozsef attila. Havonta több millióan választják az ingatlan. A lakás elosztása ideális, minden az előszobából külön-külön megközelíthető és zárható, külön wc, ablakos konyha, sok tárolási lehetőség. Találd meg álmaid otthonát vagy eladó ingatlanod következő tulajdonosát!


Eladó lakás józsef attila lakótelep jófogás

Az épület átesett a panelprogramon. Az ablakokon redőny, reluxa van. Remek ár - remek hely - sok lehetőség! Eladó Ingatlanok - Szolnok.


Irodáink előzetes egyeztetés esetén rugalmas nyitvatartással rendelkeznek. A lakás elosztása: nappali, külön és egybe nyíló hálószoba, kádas fürdőszoba, különálló mellékhelyiség, ablakos konyha valamint előszoba. Békásmegyeri lakótelep Duna felé és zöldkörnyezetére panorámás 5. A lakás éven belül felújított: új műanyag ablakokkal, megújult elektromos vezetékezéssel, és új burkolatokkal.


Eladó lakás józsef attila lakótelep jófogás

Békéscsabán, a Lencsési lakótelepen,liftes lakás eladó. A lakótelep kertvárosi részén,nyugodt,csendes környezetben helyezkedik el. A közel m2-es ingatlanban két és fél szoba,konyha,fürdőszoba,külön WC,valamint egy erkély is található. Ritkaságnak számító polgári lakás , késő szecessziós lakóépületben.


Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Ingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, üzlethelyiségek, irodák) közvetítése. Díjmentes hitelügyintézés. Szűkítse a listát az önt érdeklő lakásokra, kérjen ingyenes visszahívást a hirdetőtől.


Eladó lakás józsef attila lakótelep jófogás

Budapest kerület Ráday u. Nem a haszonszerzés csillog a szemében, hanem az elhivatottság. Ecseri út, a Gyáli út és a Határ út által körülzárt területen. Az ingatlan vegyes falazatú fűtése gáz-központi fűtésű de vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges.


A cca 80m2-es lakóterületben 2. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Adjon fel ingyenes szöveges hirdetést, használjon kiemelést és töltsön fel képeket, ha minél több érdeklődőt szeretne! Találja meg álmai otthonát az OTP Ingatlanponttal! Az OTP csoport tagjaként felelős és kedvezményes pénzügyi megoldásokat, államilag támogatott otthonteremtési lehetőségeket kínálunk azoknak az ügyfeleinknek, akiknek nem áll rendelkezésükre az ingtalan teljes vételára. Családi házak, lakások, otthonok.


Mielőtt bármit posztolsz, olvasd el a házirendet! József Attila - lakótelep - Én is itt lakom! Győr-Belvárosban igényesen felújított magasföldszinti lakás kiadó. A nm-es lakásban amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba, külön WC, gardrób, mosókonyha WC-vel található.


A fiatalosan és barátságosan kialakított ingatlan kellemes árnyalatú burkolatokkal, letisztult bútorokkal és a legmodernebb kiegészítőkkel, konyhai gépekkel lett felszerelve. Nekem az nagyon fontos volt mindig, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek. Anélkül nem működik és én ebben a szakmában, ennél a cégnél megtaláltam azt, amit szeretek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések