2017. február 21., kedd

Feng shui csalad egeszseg

Az Első Magyar Feng Shui Centrum Web-áruháza. Szilvásy Judit, nemzetközi Feng Shui tanácsadó-oktató vezetésével rendezheted át lakásod és változtathatod meg életed az itt található Feng Shui kellékek, szakkönyvek segítségével. Egészség, család - Az Egészség, család életterület lakásunk keleti része. Lehet itt valamely vallási vezető, szent képe is. Ugyan nekik külön területük van a Feng Shuiban , de e téren is érdemes tisztelnünk őket, hiszen a házi tűzhely őrzői, és az egészég megőrzői is egyben.


Feng shui csalad egeszseg

Feng shui tippek a családi összetartozásért, egészségért. Ez az életterület az otthonunk K-i részén helyezkedik el – fa terület. Az épületek fekvése, a bennük található helységek elhelyezkedése hatással vannak a benne élük minden életterületére.


A Feng Shui életterületeinek aktivizálása, beindítása a hozzá tartozó orvoslási eszközökkel. A csalá mint életünk egyik alappillére a feng shui szerint külön életterülettel rendelkezik, amely egyúttal az egészség területe is. Az egybeesés nem véletlen, hiszen mindenkinek a családja egészsége a legfontosabb.


A Feng Shui a lakást vagy a házat az emberi szervezet hasonmásának tekinti: a száj az ajtónak felel meg, az ablak a szemnek, a falak a bőrnek. A “csi” akkor képes megteremteni az ember jó közérzetét, ha a lakásban vagy házban nyugodtan áramolhat, és a hátsó ajtón vagy ablakon keresztül távozhat a szabadba. A feng shui ötezer éves gyakorlata az ősi kínai térrendezés tudománya. Szerinte az az igazi út a boldogsághoz, ha követjük azokat a szabályokat melyek felszabadíthatják a lakásunkban a pozitív energiákat.


Jelentése valóban az, amit az elnevezése sejtet, a családnak és a családtagoknak a testi-leki egészségéért felel. Abban segít, hogy meg tudjuk őrizni életminőségünket, sőt esetleg javíthassunk rajta. Free Shipping Available. Az egészség és család területe Visszatérõ egészségügyi problémákkal küz esetleg mûtétre vár? Mindennapi feng shui Szemezgetés a hazai és online lakberendezési termékek közül a feng shui elvei alapján.


Feng shui csalad egeszseg

Család és egészség területe. A jó feng shui nemegyszer bizonyos tárgyakhoz kötődik, amelyek színük, anyaguk, vagy éppen nevük hasonlósága miatt Kínában a nyugalomhoz , a hosszú élethez, vagy más kedvező dologhoz társulnak. Feng Shui - Harmonizáld az energia áramlását önmagadban és magad körül Wu Xing Használd a feng shui művészetét környezeted harmonizálására, és értsd meg a bennünket körülvevő. Szabályos négyzet formájú, a sarkok nem éles szögeket zárnak be, hanem ívelt formájúak, tekintettel arra, hogy az egyenes és az ív találkozási helye energetikailag éltető csi-ben dús. A hagyományos feng shui alapelveket ötvözte különféle ezoterikus, tantrikus, konfúciánus, buddhista eszmékkel, valamint népi bölcsességgel és modern pszichológiai elméletekkel.


Magyar forrásokban BHS (Black Hat School) módszer, Black Sect iskola, háromajtós módszer vagy bágua-módszer néven ismert. A Feng - shui egy olyan holisztikus szemléleten alapul, amely az embert a természet szerves részének tekinti. A Feng - shui összekapcsolja a geofizikai jellemzőket (terepadottságok, klíma, mágneses mezők) és az asztrális jelenségeket, (napfordulók, holdciklusok, csillagmozgások) az ember pszichoszomatikus történéseivel. Az egyes szobák, sőt, maguk a nyílászárók, a csövek, s a legapróbb alkatrészek is egy-egy testrésznek feleltethetők meg. A ház négy sarka végtagjainkat szimbolizálja, a bejárati ajtó ajkainkat, az ablakok pedig a szemeket.


Ha van saját kerte ha van kedve próbáld ki, hogy feng shui szerint ültess virágokat. Szeretem a fa bútorokat, különösen a zöld színnel együtt, ami ezen a területen ideális. A bagua térkép nyolc területre osztja fel életterünket, azaz lakásunkat, szobánkat, kertünket vagy telkünket.


Az íróasztalra rávetíthető a Feng Shui kilenc életterülete: a Karrier, Párkapcsolat, Egészség és csalá Gazdagság és siker, Segítőkész emberek és utazás, Kreativitás és gyerek, Önművelés és tudás, Hír és hírnév, valamint a középső terület. Az ősi kínai térrendezési tudomány, a feng shui szerint az egész világot életenergia hatja át, az otthonod pedig az elsődleges tér, mely kihat mindennapi életedre, így, ha biztosítod a lakásban a pozitív energia - a chi - szabad áramlását, valamint nem engedsz szabad utat a. Hogyan juttathatók érvényre környezetünk alakításában az ősi feng shui alapelvei? Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki!


Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések