2016. október 26., szerda

Halak bika kapcsolata

Hűséges és függő természetű, csak gyakran melléfog partnere kiválasztásában s ilyenkor, ha valami nem sikerül, szívesebben halad tovább a megkezdett úton, mintsem hogy válás mellett döntsön. A Bak szintén konokul követi kijelőlt célját, csendre és tiszteletre vágyik. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Bika nő és Bak férfi kapcsolata. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.


A Halak férfi igazi lovag, a nő pedig bájos sellő. Néha kicsit hisztis, ha túl merész dologra akarod rávenni, de előbb-utóbb szót foga mert hallgat rád és bízik az erődben, ami módfelett hízelgő számodra. Ha mindezt át tudják hidalni, életre szóló kapcsolat lehet az övéké.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Kapcsolatuk gyermekáldás nélkül szinte elképzelhetetlen.


Bikának, mint a Baknak fontos a csalá nagyon jó szülő válik belőlük. Sok ponton hasonlítanak egymásra, így jól ki tudják egymást egészíteni. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni. Sok benne a szeretet, és remek barát. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Az ösztöne, a megérzése vezeti, sokszor csak valami sugallat hajtja, hogy ott legyen valahol, ahol aztán kiderül, hogy éppen őrá van szükség. Miközben asztrológiával kezdtem foglalkozni, több ezer panelt készítettem a hagyományból megismert összefüggésekről. A legegyszerűbb előrejelzés a Szolár képlet, egy Éves horoszkóp, amely arra a pillanatra készül, amikor a születési Nap visszatér a születés helyére A következő évet az új horoszkóp Aszcendensének jegyéről nevezem el. Meghatározó lesz ennek a. Keresi a magához hasonló embereket, és azokkal érzi magát igazán jól, akik egyetértenek nézeteivel. Mivel kedveskedj a Halaknak?


Hívd el sportolni, táncolni. A Bikát gyámolításra készteti a Halak sebezhetősége, és a széltől is óvni akarja ot. Bak és az alkalmazkodó Halak mellett biztonságban érzi magát. A rák és a halak nem alkotnak vele jó párost.


Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Szűz (0– 03.) – A bak, a bika és a halak is jó társa lehet, de a vízöntőt, az ikreket és a nyilast érdemes elkerülnie. Az a kérdés, hogy hosszú távon mennyire bírja az ikrek a bika nyugodt természetét, és fordítva, mondjátok el tapasztalatotokat nekem. Az Oroszlán szintén ideális partner a számára, jól tudnak együttműködni.


Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus. A dolgokra szkepticizmussal tekintenek, és általában nem elégedettek az eredménnyel. A sokoldalúságuk néha a bukásuk oka is, mivel lehetetlen számukra, hogy azt tegyék, amit akarnak, ami kisebbségi komplexushoz vezet. Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon.


Halak bika kapcsolata

Tény, hogy jó a kapcsolata a családjával, viszont úgy tűnik túlságosan sokáig gondoskodtak önről. Ha azon gondolkodik, hogy belevág egy új hobbiba, akkor most jött el az ideje. Ikrek (0– 06. 21.) – a legjobban a Nyilas tud vele szimbiózisban élni, de a Bak, a Szűz, és a Rák nem jön jól ki vele.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Halaknak a szellemisége halak , fizikai megjelenése a szűz, és lelkisége a nyilas. A csillagképeket továbbá bonyolítja az is, hogy férfiról vagy nőről beszélünk e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések