2016. október 6., csütörtök

17 Ker önkormányzat szociális osztály

17 Ker önkormányzat szociális osztály

A Szociális és Köznevelési Osztály dönt a pénzbeli és természetbeni támogatások elbírálásáról. Kérelmet nyújthat be azok az állampolgárok, akik szociális helyzetük miatt rendszeres vagy átmeneti támogatásra jogosultak. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz!


Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! Szociális ellátások megállapítása, nyilvántartása, felülvizsgálata. A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. A hatósági osztály feladat- és hatáskörei 1. Déri Tibor polgármester mellett négy alpolgármester és hét frakció kezdi meg a munkát.


Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Október 30-án tartotta meg alakuló ülését a képviselőtestület. A Reformátorok tere mellett épülő, és azzal egységet alkotó csúszdaparkot és játszóteret már építése alatt is nagy érdeklődés kísérte.


Gulyás Gergely személyes jelenléte, hanem a csúszdák, és a közel húszféle, izgalmas kalandot ígérő. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ. Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. Változások a villamos-közlekedésben Villamospálya javítása miatt november 15-től változik a -es, a 61-es és az 59-es villamos közlekedése.


Az esemény fő témája elsősorban a kerületi vezetés, a helyi vállalkozók, valamint a BKIK együttműködésének bemutatása volt. Szociális rászorultságtól függő pénzbeli ellátások (időskorúak járadéka, ápolási díj). A novemberi hétvégéken - november 16- 17.


Itt megtalálod a(z) Önkormányzat , kormányhivatal kategóriába tartózó összes egységet a következő helyen: XVIII. A helyi önkormányzat képviselő-testülete az önkormányzat működésével, valamint a polgármester vagy a jegyző feladat- és hatáskörébe tartozó ügyek döntésre való előkészítésével és végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátására polgármesteri hivatalt vagy közös önkormányzati hivatalt hoz létre. Helyette, önkormányzati ügyekben, a fenti ügyfélszolgálatokat vegyék igénybe!


Tovább az ügyintézésre. A részt vevőket Müller Istvánné, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény intézményvezetője, valamint dr. Kormányablakot vegyék igénybe! Kiss László polgármester köszöntötte.


Az állam és az önkormányzat segélyezéssel kapcsolatos feladatai élesen elkülönültek. M3-as metró Újpest-Központ és Lehel tér között nem közlekedik, helyette a teljes vonalon metrópótló autóbuszokkal lehet utazni. A vállalkozások és a kereskedők egy egyszerű regisztrációval bekerülhetnek abba a nyilvántartásba, ahonnan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiválasztja a végrehajtási eljárásaiban közreműködő szervezeteket, kereskedőket.


A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás a saját otthonukban élő, egészségi állapotuk és szociális helyzetük miatt rászoruló időskorú vagy fogyatékos személyek, illetve pszichiátriai betegek részére nyújtott ellátás. Márton-nap két felvonásban. Kerületi Hivatal - Hatósági Osztály I. Szemnek, szívnek tetsző felvonulásokkal tették emlékezetessé Szent Márton napját november 11-én Pestszentlőrincen, majd 12-én Pestszentimrén. Szociális Fıosztály Szociális Osztály PÁLYÁZATI ADATLAP. Gyámügyi és Igazságügyi Osztály.


Budapest Főváros Kormányhivatala (BFKH) IX. Illetékes foglalkoztatási osztály.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések