2016. október 10., hétfő

Társkereső bemutatkozó szöveg minta

Társkereső bemutatkozó szöveg minta

Társkereső bemutatkozó szövegek a Randiguru gyűjteményből. Amint olvashattad rólam, kb. Akár a bemutatkozó levélnél, a profilban szereplő jellemzésnél is érdemes odafigyelni néhány apróságra. Ha mindjárt a regisztrációnál nem jut eszedbe semmi különleges, térj vissza rá később, addig megteszi a kevésbé egyedi, rövidke szöveg is.


Jó bemutatkozó szöveg A szöveges bemutatkozásnál nagyon sokan elakadnak, és a minimálisan elvárt száz karaktert (ez rövidebb, mint egy SMS!) sem tudják vagy akarják kitölteni. Ahogy azt bizonyára minden online társkereső tudja, az interneten keresztül történő ismerkedésnek is művészete van. Az első benyomás nagyon sokat számít, már ez alapján dönthet a partnerjelöltünk, hogy szeretne-e velünk randevúzni. Bemutatkozás társkereső oldalon Sokan sokféle hibát elkövetnek, mikor a társkereső oldalakon történt regisztráció után létrehozzák profiloldalukat.


Nem kell nagy hibákra gondolni, de gondoljuk csak végig, alapvetően, ha valaki megnézi a fotóinkat, önmagunkról adott leírásainkat, gyakorlatilag néhány perc alatt el is dönti, hogy esetleg megpróbáljon-e valamilyen. Nem nehéz olyan lány adatlapot kreálni egy-egy netes társkereső oldalon, amire nem fognak írni elszánt férfiemberek, akik a szöveg - és fényképmentes adatlapokra is képesek valami sablonlevélkét küldeni! Ezért elkezdtem változtatgatni a bemutatkozó leírásomat.


A kép (Selena) természetesen maradt. AZONNAL gyereket akarok! A tisztaságot szeretem, a testnedveket nem.


Az esetek többségében akkor jött szóba a bemutatkozó szöveg , ha én rákérdeztem, hogy nekik miért nincs vagy hogy mit gondolnak az enyémről. Milyen egy jó FÉRFI társkereső bemutatkozó szöveg ? Egy kis ajándék a cikk végére – pár jól sikerült bemutatkozó szöveg : “Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. Lányok ez jó bemutatkozó szöveg lenne?


Gondoltam megpróbálkozom ilyen társkeresőknél, ezért írtam egy rövid bemutatkozó szöveget. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a szöveg nektek tetszene, vagy még írjak hozzá valamit ? Illetve mi az ami megfog benneteket mikor egy jó bemutatkozó szöveget olvastok ? Olvasva a bemutatkozó leveledet és elnézve a gyönyörű mosolyodat azt gondolom, hogy az orvos is téged írt fel nekem, csak eddig valahogy a patikus mellényúlt. Aki szidja a sablonleveleket, mégis azt ír”: Ez egy nagyon ravasz férfi társkereső típus. Leírja, hogy mennyire gáz, hogy az ilyen oldalakon sablonos.


Minden ötödik netes társkereső segítséget kér a bemutatkozó megírásához egy baráttól vagy családtagtól. Ha bizonytalan vagy abban, hogy mit is kéne írni vagy azt hogyan kéne megfogalmazni, nyugodtan kérdezd meg a hozzád közel állókat, hogy szerintük mik a főbb jellemvonásaid. Ebben a tippsorozatban az internetes társkereséshez adunk néhány tanácsot, hogy minél sikeresebben találj magadnak párt.


Társkereső bemutatkozó szöveg minta

Ezt ed ha erős, hosszú hajat szeretnél. Az ápolt, erős haj nemcsak a hajformázáson és a loknikra kent termékeken múlik. Mint minden, a hajápolás is elsősorban belülről faka ha nem vagy egészséges, nem eszel jól és nem iszol eleget, akkor hiába próbálod életre kelteni a szenvedő fürtjeidet. Visszatérve a megfelelő bemutatkozáshoz és egyúttal a komolyságot is jelzi minden paraméter korrekt kitöltése, amit elég gyakran egy kis ügyeskedés övez, finoman szólva.


Például a kornál a fiatal társkereső urak egy kicsit idősbitik magukat, az idősödő társkereső urak és hölgyek, pedig fiatalítják magukat pár évvel. Ami a bemutatkozó szöveget illeti, a Zoosk társkereső oldal szerint a nők akkor taktikáznak a legjobban, ha exeikről és gyerekeikről, már ha vannak, hallgatnak a profiljukon. A férfiaknál a válás szó felére csökkenti, a gyerek megemlítése százalékkal növeli az üzeneteket. Ismerd meg az internetes társkeresés alapjait. Aki ismer, tudja, milyen vagyok!


Nos, ez nagyjából mindenkivel így van, de ez egy társkereső applikáció, amelynek az a lényege, hogy senki sem ismer, és nem tudja, hogy milyen vagy. Ne a bemutatkozó levélben akard hozni a személyiségedet. Ahhoz kell valami szóbeli kommunikáció is. Most akarj csak eljutni a meghallgatásig. Ne legyen a levél hosszabb egy A4-es oldalnál.


A főbb pontokat jó, ha megjelölöd. Használj fehér, vagy maximum halvány krémszínű, sima papírt. A recept és a horoszkóp használatához is szükségeltetik egy kis találékonyság, pajkosság, felfedező kedv és rugalmasság.


Társkereső bemutatkozó szöveg minta

Ennek az első fázisa a megfelelő bemutatkozó. A két társkereső nem között ez egy súlyponti kérdés szokott lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések