2016. október 6., csütörtök

Kos szerelmi horoszkóp 2019

Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. A hónap elején két planéta is tartózkodik a szerelmet jelző életterületén, de ez még 10-e magasságában megszakadhat, a téves kommunikáció miatt. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor számíthatsz arra, hogy ez a viszony sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá válik.


Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Kosok szerelmi élete és. A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Többnyire jóindulatúan hiszékeny emberek, de ezzel egy időben harcias, határozott személyiségek is. Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy.


Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Akár életed párját is megtalálhatod.


Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Egészség horoszkóp A Hold a Skorpió jegyében lesz a hét közepén. Ettől ingerlékenyek lehetünk, szétszórttá válhatunk, és túlságosan érzékenyen reagálhatunk mindenre. Az alvászavarok ellen fogyasszunk gyógyteát!


A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain! A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg?


Most eláruljuk, ez hogy lehetséges! Ne csodálkozz, ha egy szerelem fogságába esel, s nem is akarsz szabadulni! Egy utazás élménye szerelmi életedre is nagy hatással lehet. Talán még azt is elfelejte hogy nagy szabadságvágyadban semmilyen kötöttséget nem akarsz bevállalni, általa nyitottá, s valóban szabaddá válsz. Kos : A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, melynek hatására a viszonyotok erősebbé válik.


A munkában, megélhetésben pedig olyan helyzet jöhet létre, aminek hála erkölcsi elismerésben részesülsz. Hivatásod is profitál belső erődből és bizakodásodból. Minden Kos jegyűnek egy változásokkal teli évre kell számítania. KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat.


Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított. Kos : Nem lehet okod panaszra a mai napon, mert több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet.


Bika: Még az is lehet, hogy egy kolléga az oka a feszültségnek, ami benned van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések