2016. október 20., csütörtök

Összeköltözés mennyi idő után

Szerintetek mennyi idő után érdemes összeköltözni a pároddal? Mi két hónapja vagyunk együtt, de rengeteg időt töltünk együtt(1-heteket), és már olyan, mintha ténylegesen együtt laknánk, de ő azt mondta, még nem kéne összeköltözni. Nincs szabály Nincs erre semmiféle szabály, hogy mennyi idő után osszuk meg egymással otthonunkat, hiszen minden kapcsolat más.


Bár azt érdemes szem előtt tartani, hogy az összeköltözésnek nem csak jó oldalai vannak, hanem bizony hátrányai is, és ha nem elég stabil egy kapcsolat, akkor könnyen szakítás lehet belőle. Változó, hogy mennyi idő után és milyen körülmények között születik meg a döntés, de az valószínűleg minden esetre igaz, hogy ez a lépés mindkét fél életében komoly változásokat hoz. Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal? Túl korai hónap után, úgy, hogy minden másnap együtt vagyunk?


Mind emberek vagyunk, ezért ezeket a dolgokat nem lehet elkerülni. Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Sokszor szinte lehetetlennek tűnik eljutni a fogkefétől a közös otthonig, de nem az. Az összeköltözés kényes kérdés.


Ne erőltessük, és ne anyagi okok miatt osszuk meg egymással a lakást. Hanem azért, mert tudjuk, senki más után nem mosogatnánk olyan szívesen, mint a kiválasztott férfi után. Sajnos - vagy éppen szerencsére?


Legfeljebb az a bizonyos belső hang lehet párkapcsolati tanácsadó ebben az ügyben, magyarán elvileg nektek kellene éreznetek mikor jött el az idő. Itt a rossz idő , kesereghetünk is amiatt, hogy beköszöntött az ősz és az eső, de dönthetünk úgy is, hogy inkább hálásak vagyunk az évszak csodáiért, mint például a körtéért, amely húshoz, salátába és édességekbe is remekül passzol, ritkán látott ízt varázsol a tányérunkra. Ha azonban az egyik fél mindig jobban kielégül, a másiknak egy idő után határozottan megterhelőek lesznek az együttlétek. Az, hogy hogyan és mennyit szexelünk, pedig igencsak esettől, helyzettől és embertől függő, úgyhogy a jó szexuális életnél elkerülhetetlen, hogy a partnerek őszintén megbeszéljék igényeiket.


Nyilván függ ez attól is, hogy mennyi idős a gyerek és milyen szoros a kapcsolatunk, mennyire nyitott az ilyen témákra, velünk azonos nemű vagy épp ellenkezőleg, neki van-e már szerelmi élete, vagy nincs, zavarba jön-e a témától vagy természetesnek veszi. Mert támogat és inspirál. A kutatás szerint a év alatti fiatalok túlnyomó többsége még a harmadik x betöltése előtt tartaná kívánatosnak a családalapítást.


Bassegbe, fogalmam sincs mennyi idő kell neki, nem tudom, de szerintem ti túl hamar találkoztatok. Kicsi Bé nézett maga elé, nagyot kortyolt a söréből, azt hittem válaszolni fog, de csak azt kérdezte, hogy szerintem jól átsült - e a serpenyőben lévő bélszín. Pedig az összeköltözés nem nagy dolog, sokszor szinte spontán történik: a párok vagy praktikussági okokból együtt keresnek albérletet, vagy egyszer csak azt veszik észre, hogy már hónapok óta nem voltak külön, és hogy a bútorkatalógus egyre gyakrabban forog valamelyikük kezében.


Összeköltözés mennyi idő után

Gyakori, hogy az első házasság tönkremenetele után új párt keresnek maguknak az egyedül maradtak. Családtagoknak, barátoknak, lelkipásztoroknak fontos tisztában lenniük azzal, hogy mit kell tanácsolni az elváltaknak, lehetőleg nem sokkal a válás után. Hiszen sokan rövid idő elteltével új kapcsolatba menekülnek. Thaiföld a -n. Minden kapcsolat más-más ütemben halad előre.


Ha te már szeretné hogy minden reggel egymás karjaiba fonódva ébredjetek, akkor először is azt gondold át, hogy a kapcsolatotok többi szakasza milyen gyorsan forgott le. Sok párkapcsolatban előfordul az, hogy idővel a nő várja a gyűrűt, de a férfi még nem áll készen erre a lépésre, illetve nem veszi észre a nő viselkedését. Kincstárnak, letétbe helyezzük a pénzt, miközben megkötjük a vásárolni kívánt ingatlanra az adásvételi szerződést.


Mindannyian ismerünk olyan párokat, akik hosszú éveket töltöttek együtt, eljegyzés nélkül, majd a szakítás után fél évvel a srác máris megkérte az új barátnője kezét. Vagy olyan embereket, akik az összeköltözés után nem sokkal döntöttek inkább a különválás mellett, noha előtte jól megvoltak. Több szülő is beszámolt azonban arról, hogy az idő múlásával megváltozik a gyerek, mégsem fogadja olyan jól az új párt.


Egy idő után minden párkapcsolatban felmerül az összeköltözés gondolata, ami felvet néhány kérdést: mikor tegyük és hol. A kedvenc arclemosó egy szappan, esetleg sampon, ha ma hajat is mostál, izzadásgátló dezodor és fogkrém, de szépségápolási termékek, dekorkozmetikumok, ha sminkelsz, végül parfümök, hajlakkok. Vajon van ideális recep.


A kettő vagy több kutya esetében, nem csak az öröm és a szeretet sokszorozódik. Az oltási és egyéb orvosi költségek, kiadások, és a rájuk fordított idő is többszörösévé válik. Ha több kutyát tartunk, olyan dolgokra is oda kell figyelnünk, amik egy kutya esetén, nem merülnek fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések