2016. október 4., kedd

Ikerlángok

Ebben a témában egy kiváló angol nyelvű videó magyar fordítása ez a képsor, az iker-lélekpár által be. Minden pár beteljesít egyfajta extázist, valamilyen módon megélhető, anyagba fordítható módját az ÖRÖM-nek. A helyzet egyáltalán nem olyan bonyolult, ahogyan ti azt gondoljátok. Gondolataitokkal minden túlbonyolítotok.


Ikerlángok

Az igazság a szíven keresztül nézve közelíthető meg ebben is, mint minden másban az Univerzumban, mert itt minden Isten szeretetéből született. Egy kis elméleti háttér arról mi az ami évszázadokon keresztül megtévesztette az éretlen keresőt, valamint némi energetikai magyarázat, miről szól a tantra, az ember ősi, természetes szexualitása, melyre csupán emlékeznünk kell. A lélektársak az öröm, és az élet kiterjedésének megtapasztalása miatt vannak együtt.


Ez a kapcsolat, éppen a tükröződés miatt, az egyik legnagyobb lehetőséget biztosítja a tanulásra, fejlődésre. A folyamat gyorsan történik, az ikerlángok egymás. Hol közelebb, hol távolabb repesünk létünk csodája körül, mint egy galamb, akit egyszer csak egy nap tollává választ egy másik. Helyet kínál magában, mert ő is repülni vágy.


Frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. De amikor két ember egymással szemben ül és bár nem sokkal előtte ismerték meg egymást, mégis egyikük kijelenti, hogy hazaértem, a másikuk csak annyit mond halkan és óvatosan, hogy nem vagyok a helyemen, akkor ideje elgondolkozni.


Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Egymás iránt érzett szerelmük olyan tiszta és magasminőségű rezgéseket képvisel, amely az egész földbolygót és a rajta élőket is emeli. Mi az a fény, amit közvetítünk?


A mindent felülmúló és felölelő transzcendens, az univerzális SZERETET. Az ikerlángok szerelme küldetés és szolgálat itt a Földön. Lehet, hogy a forma nem is tetszik, lehet, hogy észre sem venné lehet hogy se korban, se sehogy nem stimmelnétek amúgy a fizikai, háromdimenziós szinten, de ott van az az energia amit érzel, hogy az a tie és ott van abban a másikban, és mint egy iszonyú erős mágnes vonz tége és muszáj hozzátapadni.


A feladat részeként félelmeinket, szeretetsérüléseinket gyógyítjuk, hiszen az isteni szerelem mély tükröződése által ez a földön túli fény megvilágította a lélek árnyékosabb részeit is. Valaki heteroszexualis de mégis nagyon mély lelki ikerség érzést tapasztal magan egy azonos nemű iránt. Ennek mi az oka és mit lehet ilyenkor kezdeni ezekkel az elementális erejű érzésekkel amik viszont nem társulnak kifejezett szexuális vágyakkal csak egy nagyon mélyről jővő kőtődést érez az ember. Mintha valahogy valamilyen formában a másikhoz. Kép forrása: Pinterest.


Ikerlángok

LÉLEKTÁRSAK-IKERLELKEK. Sokan úgy vélik, hogy az emberiség tudati fejlődésében kvantumugrás előtt áll. Fenti kifejezések nem mások, mint kategóriák. Nincs semmi baj velük, csak a helyén kell kezelni ezt is.


Az ember mindig próbálja megragadni a jelenségeket, amikkel találkozik és a jobb megragadhatóság kedvéért kategóriákba rendezi őket. Ikerlelke mindenkinek csak egy van, aki énünknek az a másik fele, akivel a teremtés kezdete óta az egyesülést keressük. A lelkek fejlődésével és az egó visszaszorulásával az ikerlángok egyre tudatosabban élik meg az összetartozásukat, a végső összeolvadás felé haladva.


Tükörképet mutat neke ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. today and get $off your first purchase. Michaela súlyos titkot őriz: képes összegyűjteni a körülötte tomboló emberi érzelmeket, és pusztító erővé formálni őket. Karmikus terheiket, emlékeiket le kell tenniük ahhoz, hogy beteljesült, boldog szerelemben élhessenek.


Sokféle boldogság létezik az ember életében: boldoggá tehet a társa a gyermeke a családo a napsütés, az eső, a. Ne hidd azt, hogy nincs, mert úgy lesz. Megfelelő párt csak megfelelő pár kaphat – előbb neked kell azzá válnod. Olyanná, aki tud szeretni, adni, leginkább szabadságot, na meg persze szárnyakat a másiknak. Spirituális ébredés - telepatikus kommunikáció – mentális kapcsolódás. A képességek ébrednek benned.


Most már tudod kezelni őket. Elfogado hogy tisztánlátsz, tisztánérzel, tisztán hallasz. Ha láto összeszorul a szíved és az érzést nem tudod megmagyarázni, mert nem a jól ismert szerelem, hanem mélyebb. A réteg, ahonnan jön, a szíved legmélyebb zuga, ahol még nem járt senki.


Platón, a híres ókori görög filozófus úgy tartotta, hogy a lelkek szétváltak egymástól, emiatt örökké arra vágyódnak, hogy ismét egymásra találhassanak. Megjegyzés: az ikerlángok témájának kidolgozásához a saját jegyzeteimet, a tapasztalataimat és az ügyfeleim történeteiben tapasztalt fejlődést és a reális valóságot használtam fel, valamint pszichológiai témájú könyveket, spirituális könyveket és mindazt, amit eddig megtanultam. IKERLÁNGOK NYOMÁBAN Talán már hallottál róla…vagy az is lehet megjelent az életedben, de nem működött ez a nem mindennapi katartikus világ. Ez nem olyan dolog, mint a megkeresem a pénzt, amit elkölthetek.


Nem mindenki, de az ikerlángok jelentős része mostanra vállalta (!!!!!) a kapcsolódást. Ez most úgy tűnhet, mintha valami külső kényszer szorítása sanyargatná az érintett Nőket és Férfiakat, de korántsem erről van szó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések