2016. október 18., kedd

Rák férfi halak nő

Rák férfi és Halak nő kapcsolata eszményi lehet. Mindkettő víz elemű csillagjegy, magába forduló jellem. Rák és Halak között erős érzelmi kommunikáció létezik, szexuális szempontból jól összeillenek. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért.


Rák férfi halak nő

Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. A Rák nő érzelmi élete.


Ha neki tetszik meg valaki végtelen diszkréten, bátortalanul nyilvánítja ki érzelmét s elvárja, hogy a férfi legyen a kezdeményező. S mindezt azért, mert fél a kudarctól. Teli gyengéd kedvességgel, élénkséggel, érzéki fantáziával.


Kiismerhetetlen, mint a tenger, mely a felszínem nyugodtnak látszik, de mélye titokzatos. Mindebből viszont külsőleg semmi sem látható. Jobb, ha a nő a Halak és a Rák a férfi , mert fordított esetben a Rák nő nem érzi elég stabilnak élete párját, sőt, élete párja is könnyen kisiklik a hétköznapi elvárások alól és nem ritka, hogy az alkohol után néz. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz.


Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Ezt leginkább egy Bak férfi mellett találhatjuk meg. Boldogságunk szintén garantált a Bika, az Oroszlán és a Halak mellett. Megismertem egy gyönyörű rák hölgyet. Akinek volt ilyen kapcsolata mit tapasztalt?


Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Persze nem erre akarok alapozni, csak kíváncsi vagyok. Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi.


Rák férfi halak nő

A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Illik hozzá: a Mérleg és Vízöntő férfi számára ugyanolyan fontos a látvány, mint az Ikrek nőnek. A videókamera ezért fontos szerepet játszik nemi életükben. A Nyilas férfi kielégítheti legtitkosabb vágyait is.


Pedig nem érdemes érzelgősségét kinevetni, mert ha komolyan vesze igazán dúskálhatsz vele az érzelmek forrásában. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Eleinte nehéz lesz rávenni arra, hogy kísérletezzen, szigorúan az ágyban fekve, az esti órákban szeretkezne, ezért türelemmel kell hozzá közelíteni. Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus.


Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. Ez a férfi álomvilágban él és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések