2016. október 24., hétfő

17 Kerület kifőzde

Jókonyha Étterem Budapest XVII. Péceli utcában fogadja vendégeit. Az étterem egy hangulatos környezetben a magyar és a nemzetközi konyha ételeivel és széles pizza kínálattal várja. Konyhánk régóta kínál kedves Vendéginek igazi házias ételeket, desszerteket. Szakácsunk tradicionális receptből, naponta érkező friss piaci árúból állítja össze ételeinket, melyek nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagot!


17 Kerület kifőzde

Jelenleg nyitva tartó Gyorsétterem, kifőzde , büfé Budapest XVII. Kerület , Rákosmente településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Rendelj ebédet vagy vacsorát Budapest - XVII.


NetPincér oldalán - mobilon is! Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!


Street food A hot-dog-okat, gyrosokat hamburgereket és melegszendvicseket jellemzően utcai árusoknál is megvehete így akár percen belül is a kezedben lehet a finomság. Ingyenes házhozszállítás XVII. Legfrissebb étlapunk November 18-tól November 29-ig.


A legjobb megoldások egy helyen - Cégnév. A süti (eredeti nevén “cookie”) egy olyan kis adatcsomag, amit az internetes szolgáltatások a böngészőben tárolnak el. Fót, Fótliget, Dunakeszi alsó. Király Kifőzde - Budapest Fogoly u. Reviews Nagyon finom, házias ízű ételek, bőséges.


Péntek Napi menü: 9Ft. Itt megtalálod a(z) kifőzde kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XXI. Alföldi gulyásleves házi galuskával Szilvás gombóc porcukorral INFORMÁCIÓ Az ebédrendelést óráig kérem leadni. A kifőzde egy olyan hely, ahol barátságos áron hagyományos ételeket ehetünk, ahol nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni, és barátságos, közvetlen a környezet. Ilyen helyszíneket, kifőzdéket, büfét, étkezdét, önkiszolgálót, falatozót, ételbárokat vonultat fel ez a gyűjtemény Budapestről és vidékről egyaránt.


Kerület , Újbuda településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Frici Papa kifőzdéje VII. Soroksári úti régi büfé mögötti csarnokban) Hathi indiai kifőzde XIII. Vendéglátás Étkezde, kifőzde , büfé, gyorsétterem - XX.


Kedves Látogató, köszöntelek honlapunkon! Kiss Tibor vagyok, a Frangepán és a Teve utca sarkán működő Hathi Indiai Kifőzde üzletvezetője. Eladó házat keresel XVII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Vessen egy pillantást menüben kapható ételeinkre, melyeket hetente változtatunk.


Változatos, házias ételekkel, szolid árakkal várjuk kedves, de legfőképpen éhes vendégeinket. Csepel Művek területén. Korábban a Szent Imre téren, az Aldi mögött működött.


17 Kerület kifőzde

Igényes és tiszta környezetben, házias, friss ételekkel, gyors és precíz kiszolgálással járunk vendégeink kedvében. Gyorséttermünkben Napi Ajánlatból és szezononként változó Állandó Étlapról is lehet választani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések