2016. október 12., szerda

Nemzeti étterem eger menü

Nemzeti étterem eger menü

Húsleves A- menü (900) Paprikás krumpli. A legjobb vásarlási lehetőség. Találj kényelmet a vásarlásnal sárlásnál. Fizetési lehetőség ajanlatai szükség szerint készpénzben. Egerben Nézd meg a legjobb éttermeket!


Nemzeti étterem eger menü

Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online! Kattints egy megtetsző napi menüre, és az első sorban megjelenik a választott heti menü.


Ha törölni akaro akkor kattints még egyszer ugyanarra a már zöld hátteres, kiválasztott menüre a napi menü listában, vagy a heti menün az adott napon a gombra. Heti Menü Hétfő A menü Tejfölös karfiol leves pirított dióval Jércemell roston kecskesajttal, birsalma chutney-val, párolt rizzsel B menü Tarhonya leves, parasztkolbásszal Vadas malacragu burgonya fánkkal Kedd A menü Frankfurti leves Lasagne B menü Konyakos gesztenye krémleves, kandírozott meggyel Vasi pecsenye, petrezselymes burgonyával, csemege uborkával Szerda A menü. Főtér Cafe Restaurant Eger. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását külső helyszíneken. Szlovák - magyar étterem.


Nemzeti étterem eger menü

Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. Hotel korona eger képekben. Az egri Érsekkertben lévő középkori étterem pályázati támogatással történő fejlesztése során korszerű konyhai, valamint hang- és fénytechnikai eszközök kerültek beszerzésre.


Marcal Vendéglátóipari Bt. Hétfő és kedd kivételével napi menüvel, 3-féle levessel és 8-féle második fogással várjuk Kedves Vendégeinket 79- és 1. Lakodalmak, családi, céges-vállalati rendezvények, bálok, konferenciák, osztálytalálkozók, ballagási bankettek rendezése 2főig, teljes körű lebonyolítása az év bármely napján előzetes egyeztetés alapján! Sörözőnk a Pécsi sörfőzde szomszédságában található, oly annyira, hogy a monarchia idején még annak szerves része volt, és a gyárat kiszolgáló.


Annak is a főterén, ahol ma már hármas egységben működik együtt az Imola Vendégház, a Macok Bisztró és a brumbrum lényegében büfé. Macsinka János séf nélkül nem lenne Macok a Macok. A vendégek elsősorban az előfizetéses menü dolgaival voltak elégedetlenek, de a gyakran ehetetlen ételek miatt is sok panasz érkezett az étterem vezetőihez. Eger - Gárdonyi Géza Étterem. Saját heti menü összeállításához kattints egy menüre!


Szent József Konyha és Étterem. Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Bulizz velünk szilveszterkor!


Neves konyhafőnök irányításával gazdag menü - és büféválaszték, ezen kívül gasztronómiai és egyéb rendezvények, illetve igény szerint élőzene áll a vendégek rendelkezésére. Salgótarján, Kossuth u. Szép környezet, jó levegő, stresszmentes pihenés! Nemzeti Önkiszolgáló Étterem Salgótarján értékelése. Megújult a Marienka étterem.


Mindmegette Diéta Olcsó ételek Ebéd ötletek Palacsinta Heti menü Rántott hús. Mester - Zsálya Bisztró - Étterem , vendéglő, Bisztró, Eger. Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik” Márton napi vacsora a Dűlőben, új bor kóstolóval!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések