2016. október 13., csütörtök

Angol csajozós szövegek

Angol csajozós szövegek

Csajozós dumák angolul tanuló srácoknak, vicces mondaton keresztül. Készüljetek fel a nyárra, és a flörtölésre, angol nyelven is! Angol nyelvű cikkek - szövegértés angolul.


Az alábbiakban olyan angol nyelvű cikkeket találsz, melyeket feldolgoztunk a szövegértés gyakorlásához. A várhatóan kevésbé ismert szavakat megjelöltük, hogy szótárazás helyett az egérnyíl segítségével is meg tudd nézni magyar jelentésüket. DictZone online magyar- angol szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. Angol középfokú nyelvvizsgára felkészítő olvasmányok.


Karácsonyi filmek nélkül nézése nélkül nem is igazi a karácsony. Mivel Magyarországon is egyre komolyabb probléma a magány (emlékszik még valaki az állami Párválasztó Táncválasztóra ?), a 4ebben az ügyben sem lehet tétlen. Honlapunk magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk. A sütik önmagában semmilyen módon nem képesek a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmasak.


Az angol X-factorról tudhatunk meg pár információt és utána egy szövegértés feladat oldható meg itt. Sziasztok örülök hogy erre az oldalra kattintottál! Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet? Van kedved egy ismerkedéssel egybekötött fakultatív programhoz?


Szia, nem lehetne téged receptre felíratni? Szép a ruhá kibeszélhetlek belőle? Tudsz adni egy telefonkártyát? Valljuk be, még azok is nehezen értik meg a nem magyar hiphop és rap albumok szövegeit, akik úgy vélik, elég jól tudnak angolul. Tele van szlenggel, nyelvferdítéssel, csoportnyelvi fogalmakkal és helyi vonatkozású poénokkal.


Ha van valaki aki tetszik és nem tudod hogy beszélj vele itt meg tudod ! The London Eye (Millennium Wheel) at a height of 1metres (4ft), is the biggest Ferris wheel in Europe, and has become the most popular paid tourist attraction in the United Kingdom, visited by over million people a year. De valami miatt mégsem találkoztak velünk. Mi lehetett ennek az oka?


Nem volt jó csajozós dumánk? Nem hinném, hogy ez az oka. A valódi ok szerintem a motiváció hiánya. Semennyire nem voltak motiváltak, hogy három teljesen idegen sráccal összefussanak. Ebben a részben olyan angol kifejezéseket találsz, amelyeket mindennapi helyzetek széles körében használhatsz.


Angol csajozós szövegek

A választott kifejezések célja a modern, társalgási angol nyelv megismertetése. Amennyiben bármilyen új kifejezést javasolnál, vagy bármilyen hibát veszel észre, tudasd velünk! Itt a legkönnyebb angol gyakorlatokkal kezdesz, és úgy haladsz az egyre bonyolultabbak felé. A gyakorlatokat megcsinálhatod újra és újra a bal oldali listán navigálva.


Az angol szintfelmérő tesztünk a nyelvtudásod aspektusát méri 0-1-os skálán grafikusan ábrázolva. Az angol hivatalos levél címzésekor ne feledd a küldő címét jobbra zártan írni, tehát a fenti felsorolt elemek a levél jobb oldalán helyezkedjen el. A levél következő eleme a dátumozás.


Az angol dátum írása szintén jobbra zártan történik és a levél küldőjének címe alá. Ismerkedős szövegek a Középsuli szereplői szerint Néhány Középsuli szereplőt kérdeztünk arról, ők milyen csajozós szövegeket hallottak már, illetve hogy mit gondolnak azokról? Krisztosz bá Az intelligensebb pasizós szöveg: Jaj, de gyönyörű vagy, gyönyörű a szemed az arco meghívhatlak esetleg egy kávére vagy egy. Szótár azás és fordítás: Írd a szót vagy mondatot a keresőmezőbe, kattints a Fordítás gombra.


A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések