2016. augusztus 8., hétfő

Rák oroszlán aszcendenssel

Egészségi szempontból szüksége van a változatos táplálékra, szereti a halat, a sokféle falatokat. IKREK jegy RÁK aszcendenssel. A Rák jegyét a Hold uralja, ami gyermeki jellemet kölcsönöz az Ikreknek. Hogy ezt kiküszöbölje, az Ikrek- Rák kevert típus képviselőjének javítania kell a jellemén, magabiztosabbá és racionálisabbá téve az Ikrek eredetileg kevésbé befolyásolható és előrelátó személyiségét.


Lendületével, elpusztíthatatlan optimizmusával csillog, de elõfordulhat, hogy buta, nagyzoló fellépésével elijeszt. Választhatsz a két szerep között. El a kezekkel a befagyasztott tartalékoktól! Bármilyen jól is enne a könnyed költekezés, a tiszta lelkiismeret kedvéért, csak néhány apróságra költs. A Rák szimbolizálja az ártatlan és félénk gyermekkort, a Bak a felnőttkort, ahol az ember maximális felelősséget vállal.


Ezért a negatív rák az örök gyermek, aki fél, táma elzárkózik, de felelősséget semmiképp nem vállal. Rák Érzékeny, lelkiismeretes, intuitív, gondoskodó és álmodozó külsőt kölcsönöz. Szereti az otthonát és számára a családja mindenekelőtt van. Büszke típus, de szüksége van a többiek elismerésére is. Szűz Meggondoltan viselkedik, nem hoz elhamarkodott.


Rák oroszlán aszcendenssel

A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns. A szája érzéki és tekintélyt parancsoló. Szája szögletében erélyes függőleges vonás - tud szigorú is lenni.


Oroszlán Vele született önbizalommal, tartással rendelkezik. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, a szemöldöke is sűrű, bozontos. Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. Születésünk pillanata meghatározza egész életünket, sorsunkat. Rák Bak aszcendenssel A szakmai akadályok miatt nem kell pánikba esned.


Ne hagyd magad elbátortalanítani, hanem tartsd az eddig irányt. A szabadidő pont arra való, hogy kompenzáld a munkahelyet, találj kreatív, feltöltő hobbit! S zexi, komoly hatást gyakorol a másik nemre, nem klasszikus szépég, de mégis nagyon vonzó.


Jellegzetes vesébe látó nézése van, akire ránéz, úgy érzi már nincs titka előtte, mindet lát. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. A partnerkapcsolatokban nem mindig sikeresek, és hajlamosak arra, hogy alacsonyabb rangú személyekkel lépjenek szövetségre, vagy hogy a partnereik fölött uralkodjanak. Persze csak addig, amíg a játékszabályokat ő határozhatja meg.


Akkor érzi jól magát, ha testvérein és szülein uralkodhat, vagyis körülötte forog a világ. Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll:problémáid akadnak a Rák Aszcendenssel , túl kapaszkodó, korlátozó leszel a szabadságigényedhez képest. Ezzel egyidõben élvezed a szerencsét, hogy partnereddel céljaidat és ideáljaidat meg tudod osztani. Tizenkét különböző módon leget valaki Kos – s ugyanez igaz az állatöv mind a tizenkét jegyére.


Asztrológiai szempontból Nap-jegyed és felkelőjegyed közösen határozzák meg életedet. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. A Rák -férfi finom, megértő, gondoskodó, és megérti kedvesét, a szexualitásban is kimondottan gyengéd.


Igényli, hogy szerelme összhangban legyen vele, együtt érezzenek, együtt örüljenek, vagy bánkódjanak, és mindketten együtt vegyék ki részüket a feladatokból. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens, amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Ez minden szempontból az első: az élet első pillanata, az első levegővétel, a külvilágra gyakorolt első benyomás.


Az Aszcendens megérlel egy politikai karrierhez, akár egy párt vagy ország uralkodó anyja lehetnél. Erősséged a problémák intuitív felfogása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések