2016. augusztus 25., csütörtök

Létezik igaz szerelem

Létezik igaz szerelem

Brooklyn Sherman mindig is rajongott a különleges történetekért. Thewaywemet Instagram-profilt, ahol dokumentálja a meglévő történeteket az igaz szerelemről és a találkozásokról. Olyannyira sikeresen, hogy 300. Egy azonban biztos: a szerelem a legerősebb érzés a világon. Nem biztos, hogy elsőre, de mint fentebb is említésre került, ha valaki hozzád tartozik, akkor a sors úgyis az utadba sodorja.


Bájos elképzelés, hogy csak egy igaz szerelem létezik , és utána senki sem lesz hozzá fogható, ám a valósága kellőképpen rémisztő. Az utána következő magányos évek. Emlékszem, még húszéves korom körül is hittem abban, hogy létezik egy másik felem. Akire ha majd rátalálok, rögtön tudni fogom, hogy ő az igazi. Szerintem létezik őszinte, igaz szerelem felett.


Mégsem hisz benne mindenki? Azt szokták mondani, hogy a szerelem nem kortól függ, van, aki huszonévesen rátalál a számára tökéletes párra, más hosszú éveken keresztül keres, és csak hosszas bolyongás után talál valakire, akivel szeretné leélni az életét. Vajna Timi éve van együtt férjével. Létezik igaz szerelem ? De mivel oly sok házasság bomlik fel, joggal merül fel bennünk a kérdés, hogy tényleg létezik -e el nem múló szerelem. Az igaz szerelem már Salamonnak, Izrael királyának a napjaiban is ritka volt.


Létezik igaz szerelem

Elválaszthatja a szerelmeseket a távolság. Elfogyni azonban nem fog. Ilyenkor válik egyértelművé, hogy társunkkal hogyan állunk a párkapcsolatunkhoz, készen állunk-e arra, hogy segítsünk egymásnak elfogadni, hogy épp nem a legjobb dolgok történnek velünk és közösen túllépjünk rajtuk. Valószínű mindenki tudna mesélni cifra szerelmi történeteket, főleg a sztárok, akik félévente váltogatják a kapcsolatiakat. Vajna: Szeretem a férjem, és nem a pénzért ! Eddig úgy gondolta hogy csak a rózsaszín romkomok végződnek happy enddel?


Most bebizonyítjuk, hogy nagyot tévedtél! Akinek az igaz szerelem nem adatott még meg, azok szerint nem is létezik , hiszen nem tapasztalták meg. Nekem megadatott az igaz szerelem , a férjemmel évet éltünk együtt. Imádtuk egymást az utolsó napig. Szeptemberben elvette őt az élet tőlünk.


Létezik igaz szerelem

Ezt mindenki saját maga érzi,hogy most ez szerelem és jól érzem magam abba a kapcsolatba amibe vagyok,vagy nem. Várni kell és minden ember életébe eljön a boldogság egyszer, a szerelem ! Netán olyan, mint egy ritka, színes lepkepéldány, amelyet hálóval próbálunk kétségbeesetten befogni, és ha elmulasztottuk, be kell érnünk a szürke, semmitmondó változattal? Ez most már tényleg a legeslegutolsó rész.


Bár befejezhettük volna az esküvővel és sokan írtátok, hogy elég nagyot ugrottunk az időben, de mindennek az volt a célja, hogy bebizonyítsuk, igen is létezik „Igaz szerelem ”, ami öröké tart! Csodálatos, ha egy férfit és egy nőt rendíthetetlen szeretet köt össze. Addig nem hisszük el, hogy létezik a nagybetűs, igaz , mély, és mindenen átívelő szerelem , amíg meg nem ismerkedünk vele. Addig izgalmas táncnak tűnik egy kapcsolat, a maga múlékony varázsával.


Fedezd fel b1ziprkrigaz szerelem nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Igaz szerelem , Megerősítő idézetek és Motiváló idézetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések