2016. augusztus 29., hétfő

Kos férfi halak nő

Kos férfi halak nő

A Kos férfi és Halak nõ szerelmi viszonya mozgalmas, de tartós lehet. Az asszonyokat általában vonzza a Mars bolygó hatására agresszív szexuális beállítottságú Kos férfi , a látszatra hűvös, romantikára hajló Halak csillagjegy szülötte különösen felfigyel rá, mivel szentimentalizmusa és romantikus szemlélete a. Kos - férfi és Rák nő szerelmi horoszkóp A Mars bolygó befolyása alatt álló lelkes és magabiztos Kos - férfi minden asszony érdeklődését felkelti, még az elbűvölőn szentimentális Rák nőét is. Csakhogy a Rák nő negédessége, érzelgőssége a Kos -férfinak hamisan cseng. A Kos női változatához hasonlóan, a Kos férfi is nagyon rámenős természetű, feszül benne az energia. Rendkívüli dinamizmusa nem tűri a korlátokat.


Miként az igazi kos , a Kos jegy szülötte is csupa szeszély, szinte szikrákat vet amerre jár, hisz egyetlen cél lebeg előtte: homlokegyenest, teljes erővel előre törni. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot , a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A híres nevezetes nőfaló Casanova is a Halak jegyében született. Ha kellőképpen odafigyeltek egymásra, akkor képesek vagytok megteremteni a harmóniát.


Mások az erőviszonyok, ennek ellenére, illetve pont ezért jól kiegészíthetitek egymást. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat. Kos férfi és Bak nő szerelmi horoszkóp A zodiákus Bak jegyében született asszony magányos és független alkat, aki értetlenül figyeli a Tűz elemű szenvedélyes Kos férfi örökös lángolását, melynek megőrzéséhez épp az ellenkezésekre van szüksége.


Kos férfi halak nő

Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz.


Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. A tökéletes partnerünk egy Oroszlán férfi lehet, illetve a levegős jegyű Ikrek, Mérleg is jó választás, sőt a Kos és a Nyilas is. Romantika, romantika és romantika! Imádjuk a romantikát, hiszünk a szerelemben és a házasság szentségében.


A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja A tettek embere. Kedves, aranyos, romantikus.


Egy ideális partner, házastárs. Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. A Kos nő esetében nem rosszabb a helyzet, mint a Kos férfiaknál, de úgy tűnik, a férfi egója kevésbé felkészült egy Kos támadásra, mint a nőé, amely már évezredek óta gyakorolja ezt a kivédési technikát.


Hajlamos arra, hogy megpróbálja birtokba venni és megváltoztatni szeretett társát. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni.


Keresi a magához hasonló embereket, és azokkal érzi magát igazán jól, akik egyetértenek nézeteivel. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések