2016. augusztus 4., csütörtök

Fárasztó viccek tárháza

Fárasztó Viccek Tárháza , Fucking. Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is. This feature is not available right now. Please try again later.


A férfi olyan, mint a hal. Feje is van, de a farka irányítja. Vicces idézetek, humoros szövegek, egysoros poénok és király sms-ek!


Ezt kihasználva mesélek nektek néhány nagyon fárasztó faviccet! Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma!


Fárasztó viccek tárháza

Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya! Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! A legjobb viccek a neten.


Azt mondja az apa a fiának: - Gyere fiam, fogd a puskát, a kötelet, a kutyát, mert most megtanítlak medvét vadászni. Ha szeretnétek egy kicsit röhögni akkor nézzetek körül. A szőke nő egy hét alatt hatodszor nézi meg ugyanazt a filmet. Nem vicces fárasztó viccek. Vicces Viccek hírlevél: Minden héten megkapod a hét legeslegjobb vicceit az e-mail címedre!


Nagyon jó lesz, kell neked! Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye.


Fiú a lánynak: - Olyan szép vagy, mintha egy mesébe csöppentem volna. Szar viccek gyűjteménye. Drága egyetemista társaim gyönyörűbbnél gyönyörűbb viccei. Töltsd ki a tesztet és tudd.


Fárasztó viccek tárháza

Már éves is elmúltam és nincs egyetlen ősz hajszálam sem! Ha rám tör a munkakedv, leülök egy sarokba, s megvárom, míg elmúlik. Arab királynő: Élt egyszer egy uralkodó Arábiában, Ahbar király.


Ennek a királynak volt egy gyönyörű felesége. Az udvarban egy Ahmed nevű hivatalnoknak nagyon tetszett az arab királynő, és teljesen magával ragadta a vágy, hogy a királynő gyönyörű melleit csókolgathassa. A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom. Kobaljov megvárja, míg ki áll a pattogás a labdából.


Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e. Megérkezett a ngyon szar viccek mestere (én), de remélhet? Akkor lássuk agyszüleményeimet: Melyik az alternatív rockegyüttesek kedvenc OTP-je?


Honnan lehet megismerni a vak bérgyilkost?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések