2016. augusztus 18., csütörtök

Humoros tesztek

Itt minden van ami vicces :D. Ebben segít az alábbi humoros önismereti teszt. Két kérdésre kell válaszolni, úgy, hogy két kategóriából lehet választani. CSAK EGY KIS HUMOROS TESZT! Ez egy kis teszt, amely csak egyetlen egy kérdésből áll, de ez a kérdés nagyon, de nagyon fontos és lényeges!


Ne válaszolj se elhamarkodottan, se pedig meggondolatlanul! Gondolkodj, mielőtt válaszolnál! Adj őszinte választ, ezzel tesztelheted az erkölcsi.


Vannak még hasonló humoros tesztek a neten? A lényeg az, hogy válaszolj egy papírra az alábbi kérdésekre: 1. Le tudod írni, hogy cica? Hogy hívják a szerelmed? Kérünk, hogy gyorsan, kevés mérlegeléssel döntsél, mert a humoros önismereti teszt kiértékelése csak ekkor lesz hatékony. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


A hű asszonyt mindenki tiszteli és csodálja, de vannak szerény természetű nők, akik nem tartanak igényt a csodálatra. Ingyenes önismereti teszt, személyiség teszt. Vicces tesztek , naplók, darwin díjasok és humoros bölcsességek! Amint képes vagy különválasztani és egyesével megvizsgálni a személyiséged fő területeit, magabiztosabb, nyugodtabb és boldogabb lehetsz, mint azt bármikor gondoltad volna. Szuper kütyük - termék tesztek bejegyzései Funny_Coin_Collection_Storage témában.


Ehhez a teszthez szükséged van egy percnyi szabadidőre, egy papírra és egy ceruzára. Fogd a papírt és rajzolj rá egy malacot! Ezt az oldalt azért találtam fél hogy csajok tesztek alapján taláják meg kérdésükre a választ. Nem félek a haláltól, egyszerűen csak nem szeretnék akkor ott lenni.


Humoros tesztek

A te humorod olyan, mint Borat. Te aztán nem kegyelmezel senkinek ! Azzal semmi baj , ha mindenből viccet csinálsz , de lehetséges , hogy szókimondó stílusod miatt ezt sokan nem nézik jó szemmel. Vicces játékok ingyenes online minőségi játék gyűjtemény!


Humoros játékok - részletes leírás magyar nyelven! Remélem téged is megnevettetnek, ezek a vicces találós kérdések. A fejtörők és kvíz játékok világában is kell a vícc és a nevetés, épp ezért állítottunk össze ezt a humoros tesztet. KvízPart - GyorsKvízek. Csak kérdés, bármilyen témakörben.


Humoros tesztek

Legyél te az első a ranglisták valamelyikén! Hozzád leginkább az olyan pasik illenek,akik nem az erejükkel hanem az eszükkel hódítanak. Ha egy HR-es az interjú során találkozik egy humoros jelölttel – ámbár efféle kiteljesedésre az interjúk többsége nemigen ad lehetőséget –, gyanakodhat arra, hogy az illető kreativitással is fel van vértezve. A Human Head Studios előbb elkészítette a játékot, majd megszűnt, hogy új stúdióként újjá szülessen. Mindezt néhány nap alatt, a kiadója tudta nélkül.


Egy kozák faluban a két legjobb lovas rendszeresen összeméri, hogy melyikük lova a gyorsabb. A versenyt hol az egyikük, hol a másikuk nyerte, s mivel mindig ugyanúgy zajlott le, a falu lakóit már nem is érdekelte. Az egyik legfontosabb tulajdonság, amivel nőket, férfiakat egyaránt le lehet venni a lábukról.


Egy ember nagyon fél a szellemektől, egyszer mégis éjszaka egy temetőn kell átmennie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések