2016. augusztus 11., csütörtök

Eladó ingatlan józsef attila lakótelep

Eladó ingatlan józsef attila lakótelep

Havonta több millióan választják az ingatlan. József Attila lakótelepi (Budapest IX. kerület) lakás hirdetés az ingatlan. Jelenleg 3lakás található. A fűtésről egyedi mérésű távhő gondoskodik.


Eladó ingatlan józsef attila lakótelep

A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap van. Eladó Lakás, Budapest, 9. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Fordulat az ingatlanpiacon: amit egy-két éve még elkapkodtak a vevők, ma már nem kell. Míg az elmúlt években egyértelműen a panellakások voltak a budapesti ingatlanpiac kedvencei, mára a helyzet jelentősen megváltozott.


Az ingatlan azonnal költözhető, igény esetén bútorozottan. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. Tágas előszoba, gardrób, külön fürdő és mellékhelyiség, két vízóra, távfűtés egyedi mérőórás leolvasás. ELADÓ egy JÓ ÁLLAPOTÚ, m2-es, MÁSFÉL SZOBÁS, erkélyes lakás. JÓZSEF ATTILA LAKÓTELEPEN, rendezett TÉGLAHÁZ 1. Szobái a konyhán keresztül külön nyílnak, fürdőszobája zuhanyzós.


A nappaliban beépített gardrób szekrénysor, valamint nappali bútor található. Ingatlan irodáknak Ajánlat. Mindkét szoba külön bejárattal rendelkezik. Reggeltől estig világos.


Ecseri úti vagy a Pöttyös utcai metrómegálló perces kényelmes sétával. A lakás lakható, de felújítandó. Mind a három szoba külön bejárattal rendelkezik. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: lakás józsef attila lakótelep ix kerület, 250000Ft-tól.


Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest ix. Metróhoz közeli, nagyszerű elosztású, 2. Epreserdő utcában, téglalakás eladó. Külön nyíló szobák - Erkély. Ha eladó téglaépítésű lakást keresel, a Startlakon biztosan megtalálo db fényképes eladó téglalakás hirdetés Budapest IX.


Keresd meg itt új otthono Budapest IX. Magyarország, kínál-kiadó: 2hirdetés - jozsef attila. Az első emeleti ingatlan az úttól távolabb fekvő épületben található, így csendes, a lépcsőház rendezett, a tető szigetelt. Azonosító: E-BLE-IX-0Budapest IX. Kiadó téglalakás, Budapest IX.


Saját lakásnak, vagy akár befektetésnek is nagyszerű lehetőség. A Startlakon db fényképes Budapest IX. Az eladó lakások között többféle kategória megtalálható és persze Budapest IX.


Börzsöny u: Magánszemélytől eladó. KIZÁRÓLAG A BALLA INGATLAN IRODA AJÁNLATÁBAN ! A jó területi elhelyezkedését mutatja, hogy a házban nagyon sok egyetemista lakik. A szobák külön nyílnak, erkélye csendes belső udvarra néz.


Ez azt jelenti, hogy Budapest, IX.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések