2016. augusztus 4., csütörtök

Konténer vegyes hulladék ár

Nagyobb munkák esetén projekt kedvezményt biztosítunk. Az árak minden költséget magukba foglalnak: odaszállítást-, elszállítást-, hulladéklerakási-,illetve a konténerek napra szóló bérleti díját is. A vegyes hulladék szállításról telefonon érdeklődjön! A konténerben tűzet gyújtani, abban egyéb eszközzel kárt okozni tilos, a megrendelő az esetleges kárt köteles megfizetni!


Vegyes , kevert és bontási hulladék , lomok, szeméttel, csomagolóanyaggal kevert, nem tiszta sitt, azaz mindenféle hulladék keverten gyűjtve. Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi területére szállítunk. Amennyiben a konténer közterületre kerül kihelyezésre, közterület használati engedélyre van szükség!


Az árak vegyes , kevert és bontási hulladék , csempe, cserép, tégla, beton, föl ytong, salak. A konténer rendelésekor jelezni kell munkatársunknak, hogy tiszta sittet vagy vegyes hulladékot szeretnénk szállítani. Fontos ennek meghatározása, hiszen a konténer rendelés ára ettől is függ.


Konténer vegyes hulladék ár

Mi minősül tiszta törmeléknek, hulladéknak és mi a vegyes hulladék ? Nagyobb konténer , nagyobb távolság és egyéb hulladék esetében külön árajánlatot adunk. A hozzánk behozott hulladék (szemét, sitt, törmelék, lom) mintegy -a újrahasznosításra kerül. Lakossági hulladékudvarunk hulladék kezelési engedéllyel rendelkezik, ahol a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket (sittet), a fa, a papír és a műanyag hulladékokat. Kapun belül történő konténer elhelyezéshez legalább 8m széles beállóra és elégséges ráfordulási lehetőségre (megfelelő széles útra) van szükség.


A mindenkori hulladékszállítási ár (a konténer ár ) magában foglalja a konténer rendelési címre való kihelyezését, megadott időben történő elszállítását, az ártalmatlanító helyen (lerakóban) történő elhelyezést és az erről szóló igazolás kiállítását. Jók Az Áraink, Győződjön Meg Róla! Számunkra a szigorú környezetvédelmi előírások betartása és a vállalati versenyképesség összefüggése nyilvánvaló, ezért cégünk rendelkezik a megfelelő környezetvédelmi és hulladékkezelői engedélyekkel, tanúsítványokkal. Feltüntetett árak a konténer kihelyezését, elszállítását és a hulladék kezelőnél vagy ártalmatlanítónál történő elhelyezését tartalmazza.


Táblázatban szereplő árak az ÁFA-t. Konténer bérlés, sitt szállítás. Vegyes kommunális hulladék , bomlásra hajlamos, büdös hulladék.


Tájékozódjon weblapunkon a konténer bérlési árakról, a különböző konténer méretekről. Az ár magába foglalja a konténer címre való kiszállítását, egy hétig díjmentes tárolását, valamint a hulladék elszállítását, kezelését. A fenti konténer árak, VEGYES HULLADÉK -ra vonatkoznak, azaz együtt elhelyezhető a konténerben: sitt, háztartási szemét, zöld hulladék. Kérem vegye figyelembe, hogy veszélyes hulladék nem lehet a konténerben. Ha nem biztos a hulladék fajtájában, kérjük egyeztessen telefonon munkatársunkkal.


Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk. Zöldhulladék elszállítás Ganzkertváros környékéről – hulladékkezelő központ. Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11. Vegyes hulladék szállítása esetén az árak kerületenként változnak.


Ezt alátámasztja az egyre bővülő illetve rendszeresen visszatérő ügyfélkör. Szolgáltatásunkkal megelégedett megrendelőink növekvő száma is minősíti munkánkat. Versenyképes áron, precíz, pontos munkával. Budapest, Gyál, Felsőpakony.


Megrendeléseit néhány órán belül, de legfeljebb órán belül teljesítjük. Sittszállítás esetében a minimális díjunk: 11. A sittet, lomot, hulladékot, szemetet, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer lerakásával nem foglalkozunk!


Hulladéklerakási lehetőség XVII. A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. Fontos tudni, hogy a vegyes hulladék elhelyezése tárolókba a legdrágább, a különböző hulladékok között. Ha háztartási szemetet akar elszállítatni, javasoljuk külön csak erre a célra rendeljen konténert.


Konténer vegyes hulladék ár

A zöld hulladék a házvezetés és telkünk növényi lomja, melyet, ha nem otthon tartunk kordában akkor felelősen gondoskodni kell az optimális szemételszállítás logisztikájáról. Azonban fontos, hogy ehhez megbízható céget válasszon, ami nem okoz majd csalódást! A Penke Trans Infó Kft.


Itt jegyeznénk meg azt is, hogy a konténer felső részétől számított maximum 30cm-ig lehet megpakolni a konténereket. Ha a konténer túl van rakodva, a konténeres autó nem tudja felemelni már a járműre, tehát nem fogjuk tudni elvinni a túlsúlyos konténert. Tengeri és tároló konténer , hűtőkonténer, egyedi konténer értékesítés, gyártás bérbeadás, átalakítás, szállítás.


Konténer vegyes hulladék ár

Több száz darabos, folyamatos konténer készlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések