2016. augusztus 11., csütörtök

Búvóhely szeged

Igényesen berendezett, tiszta apartmanunk titkos búvóhelyet biztosít Neked és Partnered részére. Egyedi hangulatú, világvárosokat idéző miliővel várjuk a romantikázni vágyókat. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Itt búvóhelyek között keresgélhetsz, mind Budapesten és vidéki városokban egyaránt. Mert ennek sincs honlapja, (illetve van de nincs rajta tartalom).


Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a búvóhely olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az információk lehetnek hamisak, vagy túlzóak is. Az utóbbi időben rengeteget dolgoztam, nem sok időt tudtam szakítani a barátnőmre, Nikire, aki ezt többször szóvá is tette. Reviews Tiszta, igényes! De a díjszabás nagyon elvan szállva!


Sweet viola budapesti búvóhely ,kiadó pár órára,vagy egész éjszakára. Diszkrét szoba nyugodt környezetben. Búvóhelyek pároknak Budapesten!


Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra. Miskolc Széchenyi út, Hunyadi út, Kis-Hunyad u. Gondoltam kizökkentem magunkat a szürke hétköznapokból, és szervezek magunknak egy különleges estét. Among the various cultural events, one of the most important festivities is the International Opera Festival, held in every summer. The ‘Inner Town’ is just that – the centre of Pest’s universe, especially when it comes to high-end tourism and shopping. This is where you’ll find Váci utca, with its luxury shops, restaurants and bars, and Vörösmarty tér, home to the city’s most celebrated cukrászda (cake shop) and the first of its four Michelin-starred restaurants.


Our apartment is situated right in the heart of the historical downtown of Eger. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Mediterrán stílusú búvóhely , csodás kilátással Eger városára. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.


Szeged- Belváros Kakasos Templom szomszédságában azonnal költözhető 8m2-es szobás, 3. A társasház csendes, lépcsőháza tiszta, rendezett. Polgári stílusú csendes környéken, békés kikapcsolódást biztosítunk a hozzánk látogatóknak. A vendégeknek négy kétágyas szoba és három háromágyas szoba áll rendelkezésére.


District V is the heart of Budapest and the political, financial, commercial and touristic center of Hungary. Lakás kiadó néhány órára Kecskeméten. Az ingatlant a tágas, kényelmes nagy terek jellemzik. Pécsi búvóhely - Pécsi lakás pár órára kiadó fő részére is! Mediterranean-style house, with a beautiful panoramic view of the city of Eger.


Az épület csak néhány lépésnyire található a Nemzeti Múzeumtól, a Váci utcától, a Ráday utcától és a Duna-parttól. Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? A Budapest Musem Central egy kis budapesti magánszálláshely, amely ízlésesen berendezett szobáival várja a vendégeket a belváros szívében. Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt!


Belváros gyalogosan 2-percre elérhető Várjuk a Kedves Vendégeket! A kapun kilépve az élményekben gazdag Belváros tárul elénk , De ettől függetlenül az Apartman csendes , zárt belső udvarának köszönhetően! Belváros közeli albérlet kiadó - Debrecen Debreceni, m2-es, két szobás, téglaépítésű, 2. Szerte ágazó a Gasztronómiai kínálat szinte minden igény megtalálható tőlünk pár percre: gyerekeknek,felnőtteknek,ínyenceknek,vagy olyanoknak is akik egyszerűen csak jól. Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Belong anywhere with Airbnb.


Búvóhely szeged

Finde einzigartige Unterkünfte bei lokalen Gastgebern in 1Ländern. Fühl dich mit Airbnb weltweit zuhause. Albérlet kiadó - Budapest belváros Opera környékén leinformálható hallgatónak tanévre kisméretű szoba kiadó.


A rakodóhely növelése érdekében lelkes segítőkész jelentkezőt várok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések