2016. augusztus 29., hétfő

66Os út képek

Irtózatos iramban elkezdték hát az autóutat finoman felújítani és ezzel együtt kapta meg a Történelmi 66-os út címet is. A 66-os út - Az amerikai álomút 12. Bár persze az is egy mű valami, miután egy elhagyott város volt, és a turisták miatt lett újra használatba véve, de azért pl a szamarak amik ott élnek (elvileg) autentikusak :) Mindenesetre a környezet és az oda vezető út gyönyörű.


66Os út képek

Városok, részes vászonképek, Vászonképek, Poszter, fotótapéta, vászonkép, paraván - lakásdekorációs ötletek egy helyen. Egyrészes faliképek, Faliképek, Poszter, fotótapéta, falikép, paraván - lakásfaldekorációs ötletek egy helyen. A burkolatra elkezdték felfesteni a 66-os szimbólumát, valamint az állam nevét, hogy hol is tart az autópálya éppen. Oklahoma nem egy olyan állam, ami sokmindenről nevezetes lenne, de a 66-os út szempontjából Oklahoma az abszolút number 1. Ebben az államban maradt meg a 66-os út leghosszabb szakasza, ráadásul lényegesen jobb minőségű, mint bármely más államban.


Ez a motorosok és a mellékutakat járók mekkája. Tulsában töltöd az éjszakát. Az internet legátfogóbb képkereső szolgáltatása. A 62-esen Clarksville, Ozark, Van Buren, Fort Smith – s itt van Arkansas vége. Festés a számok alapján.


A 81-es Wichita Fallstól délre, Enidtől északra, Edmon McLou Purcell. This video is unavailable. Egy a Pexels nagyszerű ingyenes stockfotói közül. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Andy Hartley Payne, egy húszéves oklahomai fiatalember nyerte Claremore-ból, amely 66-os út menti város. A versenyt és egyben a 25. Látványterv: festék helyett fényből vannak az útburkolati. A Missouri állambeli Conway közelében, az USA-t Chicagótól Santa Monicáig keresztben átszelő, legendás 66-os út mentén épül meg az USA első olyan útburkolata, ami napelemekből áll, ráadásul nem is akármilyenekből.


USA keleti partjáról a nyugatira. Na de mit lehet ott látni? Tény, hogy nincsenek az út mentén világraszóló látványosságok, a 66-os hangulat mégis bekúszik az ember bőre alá. Itt található a 66-os út leghosszabb távja, szintén itt született a 66-os út megvalósítási ötlete is. Amerikát átszelő 66-os úton.


A táj változatos: a dimbes-dombos vidéken haladó utat tölgy és szilfák szegélyzik. Ilyenek például az arizonai Oatman (egykor aranyásók lakták), a kaliforniai Calico (egykori ezüstbányászváros), vagy Kelso. Sierra Nevada képek Mono-tó. Napokon belül megjelenik a Romantikus Erőszak tavaly elindított, A hazáért című EP sorozatának második darabja, a Fehér.


66Os út képek

Ennek ellenére, itt található a 66-os út leghosszabb távja és itt született a 66-os út megvalósítási ötlete is. Az út Amarillo irányába folytatódik, ahol a Nagy Síkság bivalyos prérijein egykor a Kiowa és Komancs indiánok laktak. Ez maga a „valódi Texas”! Csatlakozz a legendás 66-os út végigmotorozásához, légy részese ennek az életre szóló kalandnak! Olcsó Ülőpárna os út piros bútorszövet Ülőpárnák árak, akciók.


Erős bútorszövetből készült kerek párna polisztirol gyönggyel töltve. Sokféle alkotás érkezett, de ez nem is csoda, hiszen a felhívásunk szerint ez lehetett akár egy sima Kossuth címer, lyukas zászló, utcai harcok jelenete, vagy mondjuk egy, a szabadságharchoz kapcsolódó idézet is. Route - A legendás 66-os úton 7. Elkapták a férfit, aki a hajánál fogva rángatott egy nőt a 83-as főúton Véres ruhás nők Budapest belvárosában: megkezdődött a blokád Erdogan ellen, rengetegen vonultak ki – fotók Könyörögtek, hogy vizsgálják már meg végre: a szüleinek hála lehet még életben az. Illik azt is megjegyezni, hogy sok kisváros a mellette elhaladó 66-os útnak köszönhetően lett nagyváros.


A kijelölésben illesszük be az előzőleg másolt út háttérképet. Majd szüntessük meg a kijelölést. Lépés Duplázzuk meg a réteget, zárjuk be a másolatot Maradunk az alsó rétegen.


Mert a 66-os mentén nincsenek igazán világraszóló nevezetességek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések