2016. augusztus 31., szerda

Mérleg férfi ikrek nő

Mérleg férfi ikrek nő

Ikrek férfi és Mérleg nő viszonya. A melegszívű, alkalmazkodó és társkedvelő Mérleg - nő a hozzá hasonlóak közeledését fogadja el, ezek hibáit könnyen megérti. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. Mindkét jegy imád flörtölni.


Mérleg férfi ikrek nő

Mérleg (szeptember 24. – október 23.) Levegő jegy. A Mérleg képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének.


Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


A MÉRLEG FÉRFI szerelmi horoszkópja. A mérleg férfi sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava. Szívéhez a legközelebb a kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll. Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet,és a korrekt viselkedést. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus.


Imád flörtölni, és párnák helyett ugyanis inkább szavakkal dobálózni: a szexnél jobban fűti a szellemi kihívás. A Mérleg számára nagyon fontos a szerelem, minden ekörül forog, de nem az ösztönök, a szenvedélyek vad világára vágyik, hanem a szépre, a romantikusra, az ideálisra, a kifinomultra. A párkapcsolatában is akkor tud csak kiteljesedni, ha az a felek közötti egyenrangú kommunikáción, egyetértésen alapszik. Illik hozzá: a határozott Oroszlán férfi tudja, hogyan hozza lázba a Mérleg nőt, a találékony Kos férfi lendülete pedig elkápráztatja. Kerülendő partner: a körülményes Rák férfi túl sok igényt támaszt a Mérleg nő számára, a hidegvérű Nyilas pedig elbizonytalanítja.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Mérleg férfi : szeretik jólérezni magukat érzelmileg és testileg is.


Sosem unatkoznak, rugalmasak és függetlenek. Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket.


Mérleg kisasszonyban és Iker úrban közös az újdonságok és izgalmak utáni vágy, ami fő hajtóereje is lehet közeledésüknek. Az sem túl valószínű, hogy lelki, érzelmi manipulációkat folytatna ellenünk. A szépség, a jó ízlés nagyon fontos a Mérleg számára. Imádja a luxust, és a csillogást.


Partnere legyen gyönyörű, és divatos, forogjon ismert körökben. A Mérleg erogén zónái: A fenék, az arc, a hát, csípő Mivel kedveskedj a Mérlegnek? Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol.


Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések