2016. augusztus 3., szerda

Napi mérleg horoszkóp velvet

Egyébként sem bírja a tétlenséget, ma pedig annyi az energiája, hogy úgy érzi, valamennyi feladatának egymagában eleget tudna tenni. Neked mi a horoszkópod? Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Napi mérleg horoszkóp velvet

Körbenéz maga körül és úgy érzi, elment maga mellett az élet, vagy legalábbis messzire elkerülte, a jó dolgokkal együtt. Azt látja, mindenki vágya megvalósult, elégedett az életével, egyedül mintha Ön lenne lemaradva és magának nem jönnek össze a dolgok. A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra.


Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait. Megvalósíthatod régóta dédelgetett vágyaidat egzisztenciális és érzelmi vonalon egyaránt. Engedd el életedből azokat a téveszméket és vágyakat, amelyek olyan személyhez kötnek, aki hátráltat abban, hogy megtaláld önmaga és azt ted amire hivatott vagy.


Dönteni kell, megteszed-e. Mérleg legyen türelmes és megfontolt. Havi horoszkóp novemberre. Mindazonáltal előfordulhat, hogy a napi horoszkópok esetenként a bolygó mozgások komplex matematikájából adódóan nem fedik a valóságot. Szerelem A flörtölés most remek szórakozást nyújt az ön számára.


Még ha teli is van lelki sebekkel, mert a közelmúlt eseményei felzaklatták, akkor is jól fogja érezni magát egy-egy kisebb kalandban. De ne nagyon játsszon a tűzzel. Kimondottan pörgős, eseménydús napok várnak Önre.


Több izgalmas meghívást kaphat a barátaitól. Jót is tesz Önnek az aktív társasági élet, csak arra figyeljen, hogy közben ne hanyagolja el közeli szeretteit. A Szűznek érdemes párjával beszélgetni, hiszen csodálatos élményben lehet része.


Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Napi horoszkóp , havi horoszkóp , éves horoszkóp , szerelmi horoszkóp.


Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Ma nem biztos, hogy mindenki őszinte. Ha most szereznénk be téli ruhatárunk új darabjait, akkor keresve sem találhatunk jobb alkalmat, mint a mai. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Valaki őszintén hisz benne és ez neked is segít abban, hogy visszanyerd az önbizalmadat.


Ne alakíts ki magadról olyan képet, ami alapján úgy tűnhet, hogy gyengébb vagy, mint amilyennek valójában érzed magadat. Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat. Horoszkóp , Asztrológia, Ezotéria. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre.


Napi mérleg horoszkóp velvet

Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint az önhöz közelálló embereknek. Ha úgy érzi, hogy az otthonában nincs minden rendben a párkapcsolatában, akkor ma ön tehet azért valamit, hogy mostantól másképp legyen. A jegyében járó Uránusznak a kapcsolat házán átvonuló Marssal alkotott fényszöge azt jelzi, hogy ma friss energiákat vihet a kapcsolatba, ami már-már ellaposodni látszik. Bármennyire igyekszik is, nem tud mindenkinek megfelelni, és ez nyugtalanítóan hat Önre, mert nem ehhez van szokva.


Ebben a hónapban találkozhat valakivel, akit nem tud lenyűgözni. Hajlamos emiatt túlzásokba esni, pedig most a legfontosabb higgadtnak maradni. A Bikának pihenésre van szüksége. Nem vagy az élet áldozata - Az Univerzum mai.


Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a szerelemben, karrierben, és az egészséggel, pénzzel kapcsolatban mennyire áll Melléd a szerencse!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések