2016. július 7., csütörtök

Vízöntő férfi párja

Vízöntő férfi párja

A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Szerelemben a Vízöntő maximalista. Mindig tud újat mutatni párjának, tele van ötletekkel, és sajnos ez néha konfliktusokhoz is vezethet, mivel az előre egyeztetett dolgokat önkényesen megváltoztatgatja. A szerelem egy Vízöntő nőnek nem más, mint egy vidám és lendületes együttlét. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap meglepetést okozni neki.


Egy Vízöntő nő inkább az eszével esik szerelembe mintsem a szívével, és ezért gyakran megtörténik, hogy az igazi férfi megtalálása a számára nem egyszerű. A Vízöntő szereti az idegen tájakat, sokat utazik. Ez a férfi a női nem tisztelője. Mindig hagyja, hogy a hölgy tegye meg az első lépést, hisz látszólagos nyitottsága ellenére, a Vízöntő férfi félénk teremtés.


Finom és fantáziadús, a szerelemben igen leleményes. Ritkán fogad el tanácsot, hisz az évek során felgyűlt tapasztalatai alapján jól tudja mi az, amit elfogadhat és mit nem. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája.


A kapcsolat lassan fog alakulni, mert érzelmileg nem kavarodnak bele a dolgokba könnyedén, nem azok a típusok, akik nagyon mutogatnák a romantikus vonzalmat. A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt. A kommunikáció a kulcs, ezzel fejlődik a kapcsolat a Vízöntő nőkkel.


Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó. Nem tűri a korlátokat, olykor láza nem törődik a szabályokkal és hirtelen. Egyáltalán nem féltékeny típus, de a félrelépést azonban nem tolerálja. Erős szerelemre hajlamos a két jegy, ha egymásra találnak. Nagyon nehezen tudnak találkozni, illetve szóba elegyedni egymással, de ha valami csoda folytán sikerül, akkor onnan kezdve nincs megállás, a szerelem akár örökké is tarthat.


Nem olyan szerelem első látásra mint az Oroszlán esetében, inkább mély és. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez!


Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati. Egy nyitott és nonkonformista társ áldás lehet a Vízöntő számára.


Az igazi szenvedély kulcsa a Vízöntő számára mégis az, ha érzékenységét partnere biztonságossá tudja tenni a számára. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő.


Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Vízöntő , Mérleg, Oroszlán, Kos-ők az ideális csillagjegyek számodra. Mindig nyitott vagy az új dolgokra, nagyon érdeklődő vagy, és nem szereted a monotonitást, éppen ezért a Tűz eleméhez tartozó csillagjegyek a legideálisabbak számodra. Ideális partner számodra a Bika, Szűz, Skorpió, vagy a Halak lehet.


Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


Vízöntő férfi párja

Nehéz kiismerni, mert egy ellentmondásokkal teli világot hoz magában. Intelligenciájával, humorával és szeretetre méltó szemeivel vonz. Eredeti gondolkodása, kíváncsisága kísérletezésre ösztönzi, de gyűlöli a kényszert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések