2016. július 14., csütörtök

Albérlet budapest 90000

Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Are you searching for an apartment or room for rent?


Find it on the leading Hungarian rental website. Apartments, houses and rooms for rent located in all bigger cities of Hungary. The leading rental search website of Hungary. Find your tenant or your new home by us!


Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! A szabályok nem ismerete kizárással jár! Budapest Hirdető: magánszemély Kiado lakas Bp. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Comparateur Gratuit et Rapide. Szűkítheti a találati listát további alkategóriákra, panellakás, téglalakás, társasházi vagy önkormányzati lakás, attól függően, hogy milyenek az igények, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Az oldalamon jó árban lévő budapesti albérletek találhatóak, kedvükre. Most nem találtunk a keresésednek megfelelő ingatlant!


Eladó, kiadó lakások az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Tégla építésű lakás kiadó Az ingatlan nm-es kétszobás nm-es erkéllyel panorámás kilátással.


Diplomatanegyed legszebb, csendes, fás utcájában A nappali és a hálószoba a Benczúr utcára néz A terassz ajtó harmonikaszerű módon nyithahó így a terasz és a nappali egy helységge tud válni. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Magánszemélyek jelentkezését várom, hogy egymásnak tudjunk segíteni.


Shabby chic lakása legyen az életstílusa! Kiadó albérletet keresel Budakeszin? Nálunk megtalálod amit keresel. Térképes albérletkeresés. Egy tágas, jó elosztású lakást kínálunk kiadásra Erzsébeten a Kossuth Lajos utcától nem messze.


Jelentkezz be ha szeretnéd látni az elmentett keresései hirdetéseit. Párok vagy egyedülállók részére azonnal költözhető. Ha ez az ingatlan, vagy ehhez hasonlóak érdeklik keressen bizalommal!


Irodánk egyszeri megbízási díj ellenében adja ki a lakástulajdonosok elérhetőségét. A keresési feltételekkel további alkategóriákra szűrhetsz, többek között budapesti panel és tégla építésű lakásokra, társasházi vagy önkormányzati lakásokra, egy vagy kétszobás kiadó lakásokra, háziállattal, vagy háziállat nélkül, így megtalálhatod a Te. Ingatlan kiadó, albérlet hirdetés. Terület nagysága szerint (csökkenő sorrendben) Ifjúmunkás utca.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Pesti útnál szobás, klasszikus panel lakás. Liftes, tiszta, rendezett lépcsőház, zöldre néző ablakokkal, szuper tömegközlekedéssel az Örs vezér tér felé. A lakás tágas, hatalmas terekkel, nagy fürdőszobával erkéllyel és saját garázzsal keresi igényes bérlőjét!


A Hunyadiváros elején található néhány éves kis létszámú társasházban, Vacsi köz mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések