2016. július 27., szerda

Nyilas életfeladata

A kilencedik ház (életterület) tartozik az nyilas hatásköre alá, tehát az ebben a házban megforduló bolygók mind ilyen minőséget kapnak, ennek jellemzőivel felruházottak lesznek. A nyilas archetípusa, akár a többi jegynél láttuk, jelen van a világban. Ha gyermekednek ez a jegye, életfeladata családja védelmezése és boldoggá tétele. Bármit is csinál az életben, azért teszi, hogy a körülötte élők sorsa jobb lehessen.


Vagyis saját igazságok helyett, az élet által mutatott, kozmikus igazságokat fogadja el. Karma szerint a holdcsomópont összekapcsolja a jelenlegi életünket a múltbeli és jövőbeli életünkkel. Az ok és okozat törvényét jelenti.


Amit az elmúlt életben elmulasztottunk, azt ebben az életben meg kell tanulnunk kiegyensúlyozni. Ezt az embert a környezete jókedvű, idealista, természet – és állatszerető, sokszor vallásos embernek ismeri, de gyakran félnek a kritikájától. Ha pedig mégis ragaszkodnak a régi verzióhoz, akkor nehéz lesz boldognak lenni és boldogulni.


Nyilas életfeladata

A Skorpió énrész életfeladata és megváltása az érzéseknek a szexualitásból egy magasabb szintre kivezetése, amennyiben erre huzamosabb ideig nem képes, találkozik a jegy tipikus betegségével: valamilyen nemi betegséggel, vagy impotenciával. A Halak már úgy jön a világra, hogy tudja, mi az az elengedés. Igazi bölcs, nem ragaszkodik a múlandó dolgokhoz, javakhoz, szerepekhez, státuszhoz.


Ha ez sikerül, igazán boldoggá válhat. Próbálod az isteni igazságosság alapelvei szerint élni az élete de ez nem mindig sikerül, hiszen sokszor túl nagy hangsúlyt fektetsz az anyagi javak birtoklására. Olyan karma ez, amelyért a legtöbb nyilas hálás és boldoggá teszi a tudat, hogy másokon segíthet. Mégis eljön a pillanat, amikor a Nyilasban kétségek támadnak, kérdések vetődnek fel, amelyekre választ keres: „Ki vagyok valójában?


Miért születtem a földre? A szűz életfeladata nagyon érdekes, mert egyrészt a szüzek erősen törekszenek a tökéletességre, mindig nagyon pedánsak és takarékosak. Nyilát a Skorpió felé irányítja. Egyben ez az irány néhány fok eltéréssel a galaktikánk középpontjára is rámutat. Lelkes idealista, hatalmas szabadságvággyal.


Nyilas Gyógyítás - ez a nyilasok életfeladata. Negatív aspektusában azonban nem lát túl az anyagi valóságon, és nem tudja érvényre juttatni a benne rejlő erőket. Az akvamarin segít a nyilas szülöttének utat találni! Melegszívű és jólelkű, ám rejtegeti az érzéseit – ahogy a félelmeit is.


A nyugdíjba vonulás izgalmas lehetőségeket kínál, és a Nyilasoknak gondoskodniuk kell arról, hogy meg növekedett szabadidejüket hasznosan töltsék ki. Idegenkedik a puszta szórakozástól, kikapcsolódástól. Igazán feloldódni csak akkor tu ha az aznapi kötelességeit elvégezte már. Legtöbbször csak azt fogadja el jónak, amit maga csinál meg.


Hajlamos mindent túl szigorúan megítélni, ezért egyik legfontosabb életfeladata az, hogy toleranciát tanuljon másokkal szemben. Jelenlegi életfeladata az önfeláldozás és mások boldogulásának elősegítése. Előző életeiben rendkívül energikus ember volt, de akaratát, elszántságát csak a saját céljai elérésére fordította. Az Ön számára nem létezett lehetetlen feladat: hallatlan lendülettel és önbizalommal vette egyik akadályt a másik után. Nézzük, melyik csillagjegynek mi az életfeladata ! Kos-Termékenység, és hírnév, ez a neked szánt életfeladat.


Legnagyobb erényed a kitartás, a dolgok iránti elkötelezettség, és a magas önbecsülésed. Bika-Felelősség, és hatalom. Születési évünk, hónapunk, napunk, egy számjegyre egyszerűsített értéke. Az életünk legfontosabb életfeladata. Sokszor hallunk a számok világáról, és a rezgésekről.


Tudjuk, hogy számok nélkül nincs élet. Adószámo telefonszámo kocsid rendszáma, ház számo mind-mind jellemez téged és befolyásol. Nagyon mély, és elemző gondolkodású ez a csillagjegy, hozzá bátran fordulhatsz, mert minden kérdésre fogja tudni a választ.


Aki ebben a csillagjegyben született, az egy igen fontos küldetéssel született a világra. Az ő életfeladata az, hogy kiváló vezető legyen belőle, és ehhez minden képessége meg is van. Olyan közösségeket kell maga köré kovácsoljon, melyek egy jobb élet, harmonikusabb világ megteremtésére törekednek. A kiadásai de a bevételeid is növekedni fognak, jó lenne, ha egy kicsit spórolnál is.


NYILAS : szellemi vándor, aki roppant kíváncsi és elképesztô nyitottsággal megáldott. Világgá megy, felfedez és nagyon nehezen választja ki, hogy mi is érdekli igazán. A távlati tervei ezért jönnek be.


De volna még egy életfeladata , amit az eddigiekben kevésbé töltött be. Ez pedig az lenne, hogy megbízható tartó oszlopává váljon a családjának is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések