2016. július 28., csütörtök

Őszinte érzések idézet

A felszínen tehát minden pozitívnak látszik, de valójában a nyugvópont nagyon törékeny, és az érzések hirtelen megváltozásakor az egész felborulhat. Posts about érzések written by idezet. Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások. De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. See actions taken by the people who manage and post content.


Boldogság idézetek: A legszebb boldogság idézet. Vajon melyek a legjobb boldogság idézetek? Amik akár már önmagukban is jó érzést, boldogságot keltenek? Egyáltalán lehetséges ez?


Mi azt gondoljuk, hogy lehetséges – mint ahogy maga a boldogság elérése is lehetséges. Dale Carnegie - idézet : 1. Mutass őszinte érdeklődést mások iránt. Bibliai idézet - Pál első levele a korinthusiakhoz 1 4-8. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal.


Maradt a hiány és a félelem. Tudom, nagyon szeretsz, mérhetetlenül. A házasságra azt írni, hogy a szerelem beteljesülése, igen veszélyes, mert könnyen félreérthető.


Hát úgy, hogy a szerelemben van valami lebegésszerű, az ember szinte öt centivel a föld fölött él, alapvetően egy elvarázsolt, gyönyörű érzésben, állapotban. Minden ember lelkében dal van, s a saját lelkét hallja minden dalban. Kinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek. Victor Hugo - idézet : Az őszinte hála elegendő.


A hála szárnyakon repül, ahová repülnie kell. Az ima jobban tudja útját, mint te, aki imádkozol. Ha könyv lennél, a letehetetlen fajta lennél. Az, amelyiket mindig, mindenhol, mindenkor olvasnám, ugyanakkor félnék a végére érni. Bár, újra és újra olvashatok egy könyvet, de az első alkalommal még más, még nem tudom mi lesz a vége.


Egy őszinte kapcsolat soha nem csak rólad szól. Tehát ha megpróbálod nem úgy tekinteni, és kicsit félreteszed a vágyad arra vonatkozóan, hogy megtaláld a tökéletes férfit, akkor talán rátalálhatsz arra, aki a számodra tökéletes. Megértés, elfogadás és mély sebek.


Mosoly, mikor legszívesebben kiáltanál, Magány, mikor csak egy társra vágynál. Az embert nem a fájdalom öli meg, hanem a remények, melyekben csalódott. Hogy megérts mennyit ér év, kérdezd meg a diákot, akinek ismételnie kell.


A legnagyobb ajándék, amit embertársadnak adhatsz, az, hogy őszinte szívvel figyelsz rá. A magányban, a betegségben, a zűrzavarban a barátság puszta gondolata is lehetővé teszi a túlélést, még ha barátunknak nem is áll hatalmában segíteni bennünket. Elég a tudat, hogy ő létezik. Anya, háziasszony, dolgozó nő, volt szépségkirálynő, vagyis az Én tollamból. Azt hiszik a világ szép, és még a szivük őszinte ,de ahogy nőnek, egyre jobban megtudják azt miért is volt olyan jó gyereknek lenni ,,Olyan jó volt gyermeknek lenni, a családdal összeülni, mikor még a család együtt volt és karácsonykor karácsonyi dalokat hallgattunk.


Ezen a szinten az ember egyéni kötelességeit és kötelezettségeit illetően őszinte. Aki igazán és mélységesen őszinte , az akkor is úgy viszonyul az őseihez, mintha azok élnének és akkor sem tesz semmi olyat, amivel szégyenbe hozná őket, ha senki nincs a közelében, aki erre kötelezné, vagy aki előtt ügyelnie kéne erre. Paulo Coelhótól a szerelemről és a szeretetről Paulo Coelhónak tökéletes érzéke van ahhoz, hogy egy-egy témát – mint amilyen a szerelem és a szeretet – a lehető legérzékenyebb módon közelítsen meg. Olyan őszinte volt, és annyira bízott bennem, hogy úgy éreztem, van valakim, akiért érdemes élnem - valaki, akinek nem szabad csalódást okoznom. Anyám emléke mindig is áldást fog jelenti számomra!


Az erős férfinak is szüksége van valakire, aki derűt csempész a hétköznapokba. Valakire, akihez teljesen őszinte lehet. Nehéz folyton szerepet játszani.


Mindig könnyednek és jókedvűnek lenni, hogy senki se vegye észre, valójában mi játszódik le benne. Random Idézet A vallás a jóság érzése, olyan áradó szeretet, mint egy folyó, élő és örökké mozgásban van. Abban az állapotban meglátjuk, hogy eljön a pillanat, amikor már nincs szükség további keresésre. Ennek a keresésnek a vége valami teljesen másnak a kezdetét jelenti.


Vannak érzések , amik csak úgy nem jönnek ki belőled akárkinek. Nem hallhatja vagy láthatja bárki, csak az, aki bármit is kezdeni tud vele. Na de ilyen aztán kevés van.


Olyan, akinek meg mered nyitni a szíved anélkül, hogy attól kellene rettegne hogy kihasználja és sérülsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések