2016. július 15., péntek

Bika horoszkóp 2019 május

Ugyanez elmondható az emberi kapcsolatokról, és bizonyos személyeknél a karrierről. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes tö. A hónap eleje kicsit ködösnek tűnik, nem tudja, mihez kezdjen magával, majd a második hét pénzügyi előnyökhöz juttatja.


Bika horoszkóp 2019 május

A hónap közepén négy planéta segíti, hogy az élete sikeres legyen, a legnagyobb sikereket abban éri el, hogy önbizalomhoz és magabiztossághoz jut - ez felemelő érzés. Itt a friss heti horoszkóp is! A hónap első felében teljesül a vágya már ha egy is izgalomra vágysz. Ezekben a napokban ugyanis pont ez az, amiben részed lesz. Egy váratlan esemény kiszámíthatatlan hatással lesz a dolgaidra, emiatt számíthatsz némi feszültségre és időzavarra is.


Bika – napi horoszkóp Ha vársz valamire, ami talán egy lehetőség, vagy egy jel, akkor lehet, hogy ma lesz az a nap, amikor megérkezik végre, amit vártál. Tartsd nyitva a szemed és a füle figyeld a levelezésed és ne mulaszd el az üzeneteket sem. Ma befut az, amire vártál, de talán nem olyan formában, mint amire számítasz.


Bika horoszkóp 2019 május

Kos: Varázslatos lehet ez a nap, amikor olyan dolgok hangozhatnak el, amiktől úgy érze hájjal kenegetnek. A munkában, megélhetésben adódhat olyan lehetőség, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Bika : Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de lesz mit a tejbe aprítani. Bika : Az lenne a legjobb, ha a mai napon több időt töltenél a szabad levegőn, és ha megtehete inkább lógasd a lábad. Ajánlott ezen a héten az érzelmeket parkolópályára állítani és nem hagyni, hogy azok a céljainkat bármilyen formában befolyásolják.


Totál odavagy a pasidért, pedig nem most jöttetek össze, mégis ha tehetné egész nap csak hozzá bújnál. Szerencsére ő is így van ezzel, szóval az estétek extra romantikus és szenvedélyes lesz. Nem biztos, hogy mindent meg tudsz valósítani abból, amit mára terveztél.


Egy olyan helyről kaphatsz szakmai segítséget, amire álmodban sem gondoltál volna korábban! Ráadásul ha ügyes vagy, ebből az új kapcsolatból hosszútávon is rengeteget profitálhatsz. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet.


Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Heti általános horoszkóp - bika. A cikk a hirdetés után folytatódik. Ebben a hónapban bőven lesz okod az ünneplésre, de a sírásra is!


Tudd meg, hogy mit ígérnek számodra a csillagok májusra. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Minden helyzetben irányt mutat és segítséget nyújt! Minden csillagjegy más-más dologra vágyik a szerelemben, csak sose mondják ki!


Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról. Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek szülöttei a szerelem ünnepének. Uránusz a veled szemben álló Bika jegyében bátrabbá tesz téged. Most még az is jó lehet, hogy egy Kossal kezdjél kapcsolatot, aki elől általában ki szoktál térni.


Ez az Uránusz természetesen különösen egy Bikával hoz össze. Marquard Media Magyarország Fejlesztette a Marquard Digital Services Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép.


Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Bika (április - május 20) napi horoszkóp Mindenképpen ki kell tartanod most valami mellett, amiben korábban is hittél, és amiben most is hiszel. Ne hagy hogy valami meggátoljon abban, hogy feladd a terveidet, és visszavonulót kelljen fújnod. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Készítsen tervet az ünnepi kiadásokra, úgy könnyebb lesz beosztani a meglevőt!


Bika horoszkóp 2019 május

Családja, szerettei hiányolják azokat a meghitt beszélgetéseket, közös programokat, melyek régebben gyakoriak voltak. Erős vágyat érez, hogy valami értékeset, maradandót alkosson. Semmit sem szabad a véletlenre bízni, ha szükséges, járjon különórákra, vagy önállóan tanuljon még többet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések