2016. július 28., csütörtök

Duna house óhegy utca budapest

Minden ingatlannal kapcsolatos kérdésükkel és igényükkel kérjük, keresse fel tapasztalt munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó ingatlan. Kedves, felkészült értékesítők, jó munkahelyi légkör! Kérjen időpontot, ha megnézne egy ingatlant portfóliónkból. Hívjon, írjon üzenetet. Ráday utca alapterület m² szobák utcai bejáratos üzlethelyiség 165.


Duna house óhegy utca budapest

House ÓHEGY ingatlan kínálata. Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca ) munkájával. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant.


Több napon keresztül sikerült minden lakáshoz időpontot egyeztetni és időben oda is érni. Bíró Lajos utca alapterület m² szobák ikerház 56. Ingatlaniroda Budapest X. Kőrösi Csoma Sándor út 40. Szolgáljuk az embereket, szenvedélyünk az ingatlan. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Duna house óhegy utca budapest

Befektetésnek is első osztályú! Várom hívását bármikor! Irodánk munkatársai naprakész ismeretekkel segítik Önt, legyen szó ingatlan vásárlásról, eladásról vagy. Az ingatlan átlagos állapotú, csendes zárt udvaron belül helyezkedik el, távol a forgalmasabb utcától.


Budapest Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Eladó lakás Budapest XVIII. Kőbánya, Budapest , Budapest megye, Közép-Magyarország kerület, alacsony rezsi, jó közlekedés Sürgősen eladó a X. Nyitva tartások DUNA HOUSE INGATLANKÖZVETÍTŐ cégtől Óhegy utca 1. Kerületben egy nagyon szép, újépítésű társasház legfelső szintjén lévő lakás. Name of company: DUNA HOUSE HOLDING Nyrt. A lakás egy teljes felújításon esett át kívül-belül.


Az ingatlan légkondival felszerelt, valamint a konyhában gázfőzőlap és elektromos beépített sütő is található, mindezek mellett hűtő, mosogatógép és elektromos hőlégfúvó is. Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába.


ES ÖNÁLLÓ, UTCÁRA NYÍLÓ TELEK, HÉTVÉGI HÁZZAL, ÖSSZKÖZMÛVESÍTHETÕ! Az ingatlan Óhegy frekventált részén található, a közelben: általános iskolák,óvodák, kórház és háziorvosi rendelő, bevásárló központok(INTER SPAR,PENNY, LIDL, AUCHAN, KÖKI TERMINÁL), illetve a környéken az ÓHEGY PARK és a SPORTLIGET várja a kikapcsolódásra vágyókat! X kerületben, Óhegy csendes részén megvételre kínálunk egy nm-es egyedien kialakított, bútorozott, szobás, ABLAKOS KONYHÁS, második emeleti.


Duna house óhegy utca budapest

Kozma utca – Sírkert utca.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések