2016. július 1., péntek

Nehezen lesz szerelmes a vizonto

Nehezen lesz szerelmes a vizonto

Te persze a baljós intelmeit nem veszed komolyan, és szilárd meggyőződéssel hisze hogy a lehetetlenre is képes vagy. Ami igaz is, ha azt vesszük, hogy a párod olyan szerelmes belé mint a nagyágyú, pedig ez vele igazán ritkán történik meg. Alapvetően különböznek, de ez még nem jelenti azt, hogy ne alakulhatna jól a kapcsolatuk. A Nyilasnak a hódításhoz lesz majd szüksége a türelemre (a Bak ugyanis nehezen enged közel magához bárkit is), a Baknak pedig a Nyilas hevesebb természetét kell majd ügyesen kezelnie. Andrási Betty sorozatának első részében a szerelmes nő állapotáról, minőségéről lesz szó, melyhez Betty a piros színt társította.


Hűvös, nehezen éli meg az érzéseit, túlságosan őszinte, és nem viseli el, ha korlátozni próbálják. Ha nő az illető, akkor egyenjogúságot vár el a kapcsolatban. Fontos számára, hogy a család mellett is megvalósíthassa önmagát, értelmes munkája és célkitűzései legyenek. A hűség és az őszinteség kulcsfontosságú számára, olyan nőt keres, aki mellett kimutathatja az érzéseit, és nem kell folyton a kemény férfit játszania. Ha szerelmes, senki más nem létezik számára a világon, és képes megosztani párjával a legféltettebb titkait is.


Veszélyt jelenthet még, ha a gyermek akár fantáziájában, akár érzelmi világában túl messzire kerül. Mindkettő nehezen észlelhető, de éber szemmel és kellő tapintattal követhető. Ha ezen a területen tapasztalható szélsőséges túlzás, első teendő, hogy ezt helyes mederbe tereljék, és ott is tartsák.


Nehezen lesz szerelmes a vizonto

A Szűz férfi meglehetősen gátlásos, nem nagy az önbizalma s nehezen lesz szerelmes. Ha mégis elragadja ez a nemes érzés, jobbára mindig a saját jól szervezett világánál kevésbé rendezett életvitelű hölgyre talál, aki mellett nagyon odaadó, hűséges partnerré lesz. Ostatnio nieustannie noc. Jest we mnie jeszcze świat(ło). Csak akkor lesz szerelmes, ha totális összhangban van a partnerével, ezzel fontos tisztába kerülnie mindenkinek, akinek vízöntő a leendő párja.


Számára lételem, hogy szellemi szinten is összepasszoljon a kedvesével, különben képes rá, hogy se szó, se beszé mindent és mindenkit hátrahagyjon. Azonban, akivel megtalálja. We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your experience, please fill out the form below.


Az ön és a partnere közti kötelék erősebb lesz , mint valaha, ezért meglehet, hogy itt lesz az ideje a következő lépés megtételének is. A Kos nehezen kaparintja meg a Bikát, de ha mégis sikerül, akkor abból szenvedélyes, viharos szerelem kerekedik. Erőteljes vonzalom, érzéki élvezetek jellemzik ezt a kapcsolatot, ami ugyanakkor konfliktusoktól sem mentes. A Kos folyton siet, a Bikához képest kifejezetten rohan.


Az Oroszlán szintén ideális partner a számára, jól tudnak együttműködni. Akivel meglehetősen problémás a kapcsolata az a Skorpió és a Bika, velük nagyon nehezen jön ki, és hosszú távon nem működik a kapcsolatuk, házasságuknak könnyen válás lesz a vége. Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Szerelmes Szívek MEGOSZTÁS Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki. A barátnőm szerelmes egy fiúba, aki folyton bajba sodorja és rosszat tesz neki, de ezt ő nem látja be. Szabad akar lenni, meg se próbálja az ágyhoz vagy a tűzhelyhez láncolni, mert akkor elveszíti. Békéljen meg azzal a ténnyel, hogy számtalan barátja lesz , akikkel rendszeresen fog találkozni, ez egy változatos skálájú baráti kör lesz , a sikertelen, de szerinte tehetséges művésztől, a szerelmes politikuson át a népművelőig. A Vízöntő mókás figura, szellemes, remek meglátásai vannak, nagyon szórakoztató, imádja a társaságot és nehezen ül meg a fenekén.


Bár a Vízöntő alaposan megfontolja, ki mellett kötelezze el magát, és talán nehezen szánja rá magát a kapcsolatra, hűséges és megértő társra találhatsz benne. Egy kapcsolat lehet börtön is, de szárnyakat is adhat, és a Vízöntő az utóbbit keresi. A mindig új kihívásokat kereső Nyilas életében sok kaland adódhat, folyton valamely elérhetetlen, tökéletes szerelemről álmodik, ám ha szerelmes lesz , örökre elkötelezi magát választottja mellett. Az őszinte Vízöntő-férfi és a hazugságot nem tűrő Nyilas-nő tökéletesen illenek egymáshoz. Az érzelmeit viszont nehezen éli meg.


Nehezen lesz szerelmes a vizonto

Levegő elemhez tartozó jegyekre, hogy az eszmék világában élnek, és félnek az érzéseiktől – nos, ez különösen igaz a Vízöntőre! A szerelmes Vízöntő kissé esetlen, mikor az érzésekről van szó, viszont mindig őszinte, nem játszik szerepet ilyenkor sem. Nagyon romantikus és flörtölő, megpróbál udvarolni és elnyerni a szíved bőkezű ajándékokkal és figyelemmel. A Rák férfi nem lesz közvetlen veled. Az ok, amiért nem fog soha közvetlen lenni az az, hogy van egy erős mögöttes félelem az elutasítástól.


Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. Igazi manipulátor, a párját elviszi balra, majd jobbra a dumájával, az pedig észre sem veszi, hogy elérte nála, amit akart. Két lábon járó hazugságvizsgáló, aki mindent tud a társáról.


Amíg szerelmes , nem riad vissza a nyomozástól sem. Nehéz fenntartani az érdeklődését, ezért hajlamos elunni magát egy kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések