2016. július 27., szerda

Rák nő ikrek férfi

Ikrek nő és Rák férfi kapcsolata. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


A RÁK NŐ szerelmi horoszkópja. A rák nő őszinte és hűséges társ. A legháziasabb nő , imád főzni, takarítani, rendet tartani.


Szereti a kettős szerepet: míg az egyik percben még aktív színész, addig a következőben már kíváncsi néző. A Rák nő szelíd és ambiciózus. A videókamera ezért fontos szerepet játszik nemi életükben. A Nyilas férfi kielégítheti legtitkosabb vágyait is. Kerülendő partner: a Bak férfi energiája kevés számára.


Imád flörtölni, és párnák helyett ugyanis inkább szavakkal dobálózni: a szexnél jobban fűti a szellemi kihívás. Siettetni sem szaba és nem szereti, ha egy férfi azonnal akarja megkapni. Alázatos, odaadó, és nagyon fontos neki saját partnerének a kielégítése. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina. Eleinte nehéz lesz rávenni arra, hogy kísérletezzen, szigorúan az ágyban fekve, az esti órákban szeretkezne, ezért türelemmel kell hozzá közelíteni.


A házasságokra régi együttélésekre a romantika, a gyengédség, a szeretet lesz a jellemző, amikor érzéseiket ki tudják mutatni, és teljes mértékben meg tudják élni. Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni. Aztán még ezt fordítod ellene, ehhez csak gratulálni lehet. Téged az bosszant, hogy okosabb volt nála mesterien forgatja a szavakat - nos, a te bajo hogy észérvvel képtelen vagy legyőzni. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg.


Rák nő ikrek férfi

SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak.


A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Racionalitása ellenére, a férje kedvéért képes türelmes és érzéki lenni. Egyetlen hibája, hogy nem kitartó. Azonban randizni vele inkább tűnhet barátságnak, mint egy valódi kapcsolatnak az ő laza természetének köszönhetően.


Gyakran könnyebb megbántani, mint elcsábítani, ám ha sikerült az ujjad köré csavarno onnantól a tiéd. Kattintson ide a Női IKREK horoszkóp karkötőkért. A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Napi horoszkóp augusztus 3. Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.


Közzétéve: július 28th,. Ugyanis a Rák szereti a nyugalmat és békét, a Mérleg pedig a harmóniát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések