2016. július 5., kedd

Program pároknak budapest

Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Tökéletes program lehet egy közös hajókázás a Dunán, hiszen ezzel egy új arcát ismerhetitek meg a fővárosnak. A legtöbben szeretünk néha kiszakadni a mókuskerékből, a szürke, dolgos hétköznapokból.


Program pároknak budapest

Utána meg jöhet, aminek jönnie kell, hogy évek múlva felidézzétek: „Emlékszel, amikor először megcsókolTUK egymást? Számtalan kulturális program közül választhat az ideérkező turista. Ha ismertek amatőr csillagászokat, akár valamelyikőtök teraszáról is leskelődhettek!


Interaktív előadás interaktív pároknak a MOMENTÁN társulat repertoárjából: lélekbúvárkodás, kötetlen esti imprócsemegék, váratlan helyzetek és rendhagyó előadások várnak. Sosem tudhatod mi a következő lépés! Minden, ami a városban történik.


Program pároknak budapest

A világ bármely táján is éltek, biztosan van olyan része a városotoknak, amit még nem fedeztetek fel teljesen. Télen minden megváltozik egy kicsit, és a városok is teljesen más arcukat mutatják. A kapcsolatod első heteiben biztos, hogy ti is gyakran mentetek randizni a pasiddal. Voltatok vacsorázni, moziban, kirándulni, majd ezek után (amikor már hivatalosan is egy párt alkottatok) a rózsaszín ködös időszakban egy darabig ki sem mozdultatok a négy fal közül. Egy másik randi lehetőség pedig a láthatatlan borkóstoló, ahol teljes sötétségben ízlelhetitek meg a legjobb borok zamatát.


A Kiállítás különleges élményekkel szolgál, nem mindennapi randi program , ráadásul ha esik, ha túl nagy a kánikula nem jelent gondot, a program időjárástól független. Book your activities without the stress. We offer free and easy hour cancellation. Find and pick from our wide selection of top-rated tours and activities for your trip.


Program pároknak budapest

Már látható a Renoir kép a Szépművészetiben. Péntek óta a közönség is láthatja Renoir Fekvő női akt című festményét, amelyet nemrég vásárolt meg a Szépművészeti Múzeum és fél milliárd forintnak megfelelő összegért. Ha szuper gyerekprogramot, családi programot vagy randihelyszínt keresel, ezt nézd meg!


Noha még csak November van, már csak pár hét választ el minket attól, hogy az Andrássy út karácsonyi. A gyönyörű szecessziós Hotel Palatinus City Center már december 27-től fogadja a Pécsi szilveszteri programokra érkező vendégeket – a szilveszteri programok pároknak mindig nagy népszerűségnek örvendenek a szálloda lélegzetelállítóan szép közösségi tereiben és Pécs hangulatos terein. A világ első DIY étterme, ahol a vendégek maguknak főzhetnek étlapunkról! Felszállást követően a repülőgép ablakán kitekintve, a Duna megközelítésével csodálatos látvány tárul az utasok elé.


Would you like to Discover Hungary? Ennek alkalmából készített filmet a fővárosról a különböző helyszíneket és az őket kereső filmeseket, fotósokat összekötő új magyar startup, a spotager. A kezelés időtartamán kívül előtte órát, utána pedig órát tölthet el nálunk a pár, pihenéssel, Fürdő- valamint Szauna-világunk használatával. A voucher fő részvételét biztosítja. Egy hosszú séta, egy kis városnézés, igazán jó program lehet, hiszen közben könnyedén lehet beszélgetni, ismerkedni.


A program alsó korhatára év. Régi és bevált randi- és kirándulóhely a Római-part, ahol kötelező a hekk, és ahova legszívesebben biciklivel járnak az emberek. Igaz, hogy a „tekerjünk ki a Rómaira! Itt aztán érezhetitek, hogy az egész város a lábatok előtt hever. Rendszeres látogatói szerint szerencsés esetben még a Magas-Tátrát is lehet látni.


A helyetekben bort is vinnénk magunkkal! Feneketlen – tó: Olyan kézenfekvő, mégis, mikor jártál erre utoljára? Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.


Budapest gyönyörű, de gyakran szebb távolról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések