2016. július 5., kedd

Oroszlán mérleg barátság

Mind az Oroszlán , mind a Mérleg szeretik a szerelmet, a fényűzést, értékelik a művészeteket, így kapcsolatuk alighanem tartós lesz. Mérleg (IX.24.-X.23.) Igazi társasági lény, akinek szüksége van arra, hogy gondolatait azonnal megoszthassa valakivel. Ha öröm vagy bánat éri, ha érdekes filmet látott, vagy ha új feladattal bízták meg, már nyúl is a telefon után, hogy elmesélhesse a barátnőjének. Királysággal rendelkeznek, amit óvnak és becsben tartanak.


Nagyra becsültek, becsületesek és odaadók, főleg magukkal! A Bika érzelmileg hűséges társ, ha túlzott érzékisége, erotikus hajlama olyakor házasságon kívüli kalandba sodorja, hamar megbánja, anélkül, hogy lelkileg megviselné. Nem bonyolódnak mély érzelmi viharokba és éppen ez a könnyedség az, ami együtt tarthatja őket hosszú távon. Egyikük sem akarja birtokolni a másikat, és amiben a Mérleg kissé passzív, azt jól oldja a Nyilas aktivitása.


A Mérleg pedig szereti a Nyilas lelkesedését, dinamizmusát. Neked való partner, megvédelmez, körüludvarol. Elegánsan hódol neke de tudnod kell, hogy behódolni soha nem fog.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni.


A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. Van olyan pillanat, amikor szószerint olyannyira erős a bizalom és a barátság , hogy az nekünk is különös. Illetve van olyan, hogy szó miatt felemésztjük a másikat. Nagyon kibírhatatlannak tartjuk a másikat, és mégis egymásban bízunk a legjobban. Bár az Oroszlán érzékeny, míg a Mérleg érzelmi ember, a köztük levő szexuális élet őrült és szenvedélyes.


Az Oroszlán a szerelmet inkább fizikai szempontból közelíti meg. Viták során általában a Mérleg enged. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval.


A Kos elvárja, hogy magasztalják, és ezt a Mérleg meg is teszi, állandóan önzetlenül a Kosra figyel, aki meg elég önös ahhoz, hogy ezt ki is használja. Fontos egy ilyen kapcsolatban, hogy a Mérleg saját magát is tudja azért képviselni, és ne csak, kizárólag a társára figyeljen. Nem szereti viszont azt, amikor a partnere sokat panaszkodik, ezért fontos, hogy az Oroszlán legyen sikeres, mert ő győzelem nélkül, bizony senkinek sem jelentene elviselhető társat. De ha a Rák kritikussá válik, főleg a Mérleg különcségével kapcsolatban, akkor a Mérleg el kezd máshol keresgélni. Lehetséges a kapcsolat.


A házasság majdnem teljességgel lehetetlen. Mind a két jegy kielégíti a másik szükségleteit és vágyait. A bátor, de elkötelezett Oroszlánnal való kapcsolat minden lehet, csak unalmas nem.


Az örökké színházat játszó nagymacskát el kell halmozni figyelemmel, de cserébe a kedves mindent megkaphat tőle, amit csak szeme-szája kíván. Lassú, izzó kettes, és irány az együttes gyönyör - az Oroszlán igazából erre vágyik. OROSZLÁN HOROSZKÓP ÁSVÁNY KARKÖTŐK.


Mérleg ásvány karkötő, Hegyikristály, Jade, Lapis lazuli ásványokból. Barátság ásvány karkötők. Körbenéz maga körül és úgy érzi, elment maga mellett az élet, vagy legalábbis messzire elkerülte, a jó dolgokkal együtt. Azt látja, mindenki vágya megvalósult, elégedett az életével, egyedül mintha Ön lenne lemaradva és magának nem jönnek össze a dolgok. A hálószobában remekül kijönnek!


A Vízöntő extravagáns ötletei egy extravagáns jegynek ne tetszenének? A Vízöntőnek néha bizarr vágyait az Oroszlán lelkesedéssel fogadja, s viszonzásként a paplan alatt az Oroszlán is megkapja a Vízöntőtől a neki járó csodálatot és hódolatot, ami nélkül kapcsolatuk nem működhet. A Jupiter az Oroszlán jegyében szintén teszi a dolgát. Napi horoszkóp augusztus 2. Kosok, Halak, Szüzek, Oroszlánok, Ikrek, Mérleg , Vízöntők figyeljetek, van egy fontos üzenetünk!


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések