2016. július 6., szerda

Szűz horoszkóp 2020

Szűz horoszkóp 2020

Ennek a föld jegynek szülöttei, amit a Merkúr ural, imádják a rendet és a szervezést. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Egy új szerelem is lehet a láthatáron, de vigyázzon, az Uránusz elhelyezkedése a Bikában fordulatokat hozhat a kapcsolatok terén. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz.


Szűz horoszkóp 2020

A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Májusban egy komoly magánéleti dilemmával szembesülhet. Ennek az optimális megoldása érdekében a szívére kell hallgatnia, mivel csakis így lehet majd boldog. Szűz A Szűz számára ez az év egy olyan felhatalmazás lesz amely segítségére lesz abban, hogy felfedezze ki is ő valójában és mi az amit akar.


Ebben az évben nagy hangsúlyt fektethet a munkába és az önfegyelembe. Már rögtön az év elején beindulhat a szerencseszériá és ha ügyes vagy, végig meg is tudod ezt tartani majd. Az éves horoszkóp szerint tavasszal lehetőséged lesz sokkal jobb állást találni, ami nagyobb anyagi biztonságot adhat. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A patkány arra kényszerít bennünket, hogy ismételten lépjünk át a félelmeinken, hogy szokatlan feladatokat fogadjunk el, hogy valami újat tanuljunk. Izgalmas éve lesz minden csillagjegynek! A sok munka és káros szenvedélyeid miatt lehetséges, hogy a törekvéseid nem érnek el jó eredményt. A jelentős fejlődést általában megelőzi egy krízishelyzet , amikor muszáj választ találnunk a problémákra – ez a Szaturnusz tanítása.


Hajlamos vagy túlzásba vinni az egészséges élet hajszolását. Ha a fejedbe vesze hogy új táplálkozási irányzatot próbálsz ki vagy új sportba kezdesz, azt túl szigorúan veszed. A tudatosság jó dolog, de az egészséges életmód folytatásánál is törekedni kell az egyensúlyra. Az arab horoszkóp szerint az ember élete egy folytonos harc, küzdelem, ezért ez a hitvilág nem állatövi jegyek alapján lát bele a vesédbe, hanem születési dátumunkat különféle fegyver formájában tárja elénk.


Ami hasonló, hogy ez a horoszkóp is ugyanazt a tizenkét típust tartja számon – írja a cafeblog. Akár spirituális mentor is válhat belőle aki segíteni fogja egy közösség életét abban, hogy túljusson a félelmein és lerombolja korlátait. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Szerelem Ha lehet a szokásosnál is változékonyabb a hét közepén.


A jegyén áthaladó Holdnak köszönheti ezt a szélfúttaságot a természetében. Ne csodálkozzon azon, hogy senki a környezetében, még a társa sem képes követni önt ebben. Igyekezzen csak a jó érzéseit megosztani a családjával. Az augusztus egy kifejezetten gyümölcsöző időszak lehet a Skorpiónak, ha sikerül megfelelően beosztania az idejét. A korábban kitűzött karrierbeli céljai már csak egy karnyújtásnyira vannak, és némi pluszmunka árán könnyen elérheti őket.


Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek. Bika - heti horoszkóp A hét első fele arra lehet alkalmas, hogy kapcsolatokat építs, ez nagyon hasznos lehet a későbbiekben. Hívd megbeszélésre ismerőseidet, barátaidat, de előtte tedd rendbe környezeted és dobd ki, vagy add el a felesleges holmikat, melyekre már nincs szükséged!


Az év első felében a karrieredben lesznek problémák, de a végén megoldódnak ezek a dolgok minden nehézségen túlteszed magad. Itt a november havi horoszkóp ! Rák - heti horoszkóp A hét első felében izgalmas, de pozitív változások várhatóak a magánéletedben, vagy a pénzügyeid terén, de alakulhat úgy is, hogy egyszerre mindkét területen lesz minek örülnöd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések