2016. július 12., kedd

Béke tér programok 2019

Leonard Bernstein a New York-i Filharmonikusok karmestere népszerű musical-szerző, és a 20. Idén is változatos programok , rendezvények közül válogathatnak gyereknap alkalmából a szabadidejüket szervezők. Szilveszteri programok Budapesten. A Danubius szállodák legendás éttermei – a Danubius Hotel Gellértben, a Danubius Hotel Astoriaban, a Danubius Hotel Heliaban, a Radisson Blu Béke Hotelben, a Hilton Budapestben – és természetesen a szállodalánchoz tartozó Gundel Étterem is szilveszteri programokat szállás nélkül kínálnak, a hangsúlyt az éttermi vendéglátásra helyezve. Egy fiatal, lendületes csapat, a Jazztelen kíséri ezen az estén Tátrai Tibort.


Béke tér programok 2019

Beszélgetés Spiegler Tibor helytörténeti gyűjtővel. A beszélgetőpartner Simon Ádám. Szombathely Végállomás Klub: órától az Alvin és a Mókusok lép színpadra. A hangulat izzításáról a Phoenix Rt gondoskodik.


See actions taken by the people who manage and post content. Béke tér : az Angyalföldi Szent László plébánia közössége! Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!


Béke tér programok 2019

Kálmán Imre Kulturális Központ. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Pályám – Bács Emese festőművész kiállítása Bács Emese festményeinek figuráin és városképein különleges applikált tárgydarabokat találunk: szívószál, fonalak, faékek, kábelek, kidobott gyerekjátékok, kupakok, műanyagok, gyógyszertartó vagy akár a palettáról felkapart izgalmas felületű olaj- és akrilfesték darabok tűnnek fel.


Magas színvonalú produkcióknak volt helyszíne a Béke tér. A nyári meleg ellenére a levegő kosaras urai, Magyarország első akrobatikus sportszínháza a Face Team tartott impozáns bemutatót. Augusztusban a futballé volt a főszerep, a világ első és Magyarország egyetlen freestyle focicsapata tartott élményszerű bemutatót. Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Hajdúszoboszló legjobbjai közé válogattuk.


A bányásznapon több látványelemmel, kivetítőkkel teszik élvezhetőbbé a koncerteket. Az italmérések egységes faházakban kaptak helyet. A rendezvény modernebb formát öltött.


A programok között minden korosztály talál ízlésének megfelelőt. A Gozsdu udvar közepén (a Holló utca felől érkezve) van egy takaros étterem, egy modern porta, ahol helyenként a nagymama bútoraiba, helyenként Hitka Viktória festett porcelánjaiba botlunk. Aki utolsó útjára elkíséri, kérjük, egy szál virággal rója le tiszteletét. Ezen a délutánon felsorakoznak legkisebb látogatóink kedvencei, mint például: arcfestés, kézműves foglalkozás, légvárak, Viadal, társasjátékok, sport programok és még sok-sok más izgalmas program. Programok , események a sárvári Nádasdy-várban.


Folyamatosan frissülő programkínálat a Nádasdy Ferenc Múzeum és Kulturális Központ eseményeiről. Pokróc Piknik lesz a Béke téren. Közös palacsintázás, gyerekjátékok teszik színessé a vasárnap délutánt. Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket.


Gyereknap alkalmából kora délutántól családi programok lesznek a Béke téri játszótéren és környékén. Kézműves foglalkozás, ugráló vár, óriás csúszda, trambulin, arcfestő, játszóház várja a legkisebbeket. Idén nyáron folytatjuk két szabadidős kerületi programunkat, melyre várjuk a kerületi lakosokat, kicsiket és nagyokat, fiatalokat és időseket!


Június 24-től kéthetente hétfőnként játszótéri mulatságra várunk minden érdeklődőt, egyszerre hat helyszínen, ugyanabban az időben 16.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések