2016. július 21., csütörtök

Egyedül idézetek

Idézetek - egyedül Idő Kedvenc Hossz Nagy művek olvasása közben a szöveg távolra visz. Nem akarok egyedül aludni, egyedül lélegezni, egyedül alkotni, egyedül létezni, egyedül érezni. Aki kell, az az erejével és a gyengeségeivel együtt kell.


Egyedül idézetek

A lélegzetvételével akarok összeolvadni. Hogy többé ne engedjen el. El kell fogadni, hogy rettenetesen egyedül vagyok. Soha senkinek nem lesz az a tapasztalata, ami az enyém. Ha valakihez hozzáérek, megérintem, soha nem fogom tudni, hogy ő mit érez.


Kinek nem hagyo hogy egyedül vivja kilátástalan harcát. Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elűzi minden bánato s köztetek nincs olyan, hogy alul múlod őt vagy túl szárnyalod. Kinek látványa szivedet és lelkedet melengeti, kivel jó a csend szavát hallgatni, s együtt merengeni. Pilinszky János) “Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. Végül is minden nő ezt akarja: teljes szeretetet adni és kapni.


Egyedül idézetek

Olyan férfit fogsz vonzani és inspirálni, aki pont annyira hajlandó megnyílni, mint te. Megtörtem, egyedül vagyok, és ahogy a napok telnek, a szívem kihűl. Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a. Egyik pillanatban még sok ember vesz körül, a másikban már egyedül vagy. Az arcok, a hangok semmivé lesznek hirtelen.


Bár minden erőnkkel arra törekszünk, hogy párosan vagy csoportban éljük az életünket, bizonyos pillanatokban, például a halál közelében, az igazság - miszerint magányosan születünk, és meghalni is egyedül fogunk - dermesztő egyértelműséggel tör a felszínre. Számos haldokló () szerint a halálban az a. Az ész vágyak nélkül olyan, mint a madár szárnyak nélkül. Magyarország idézetbázisa! Egyedül idézetek magyarul - Idézet.


Tölts fel, keresgélj, oszd meg kedvenc idézeteidet. A kellemes zenei aláfestéssel ellátott szép idézetek , novellák vagy éppen a világ csodaszép tájait nézegetve teljes lehet a kikapcsolódásunk! Vannak az életben pillanatok, amikor menthetetlenül egyedül vagy. Tudja szíved és eszméleted minden erejével tudja hogy válságos pillanatokban senkire nem lehet számítani.


P) Még ha zuhansz és elbuksz is, akkor se add fel. Thunder, MBLAQ) Ezen a nagy bolygón milliárd emberből nagyon nehéz egy olyasvalakivel találkozni, akit szeretsz. Az élet értelme és célja évezredek óta foglalkoztatja az embereket. Szeretnénk minél teljesebb, boldogabb életet élni, melyre idős korunkban örömmel tekintünk vissza.


Idézetek , versek, bölcsességek Kezdőlap szeretet Szeretet irányítja a bíróságot, a tábort, a ligetet, az embereket a földön és a szenteket a magasban, mert a szeretet a mennyország, és a mennyország a szeretet. Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Szavak a szélben ~ Idézetek , versek, gondolatok. De végül csak egyedül vagyok itt, és még leszek is egy darabig.


Legszebb idézetek és versek. Egyszer születünk,élünk és halunk, eltévedhetünk,bajba juthatunk. Mindig van kiút,csak keresni kell, hogy merre. Mi azt hisszük, hogy az a valóság, amikor egyedül , kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset.


Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a senkihez sincs közöm életérzése. A nászajándékok egyik legszebb kiegészítői a gyönyörű idézetek , amelyeket a kísérőkártyára írunk. Rengeteg ilyen idézet található akár könyvekben, akár képeslapokon és az internet is, és most összegyűjtöttük a legnépszerűbb darabokat! Az igazi szeretet próbája egyedül az, hogy nem fél a másik ember szeretetétől, hogy elegendő benne a szelídség, a türelem és az alázat ahhoz, hogy elfogadja azt.


Pilinszky János) Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. Ha veszítettél már el valakit, tudo hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a legigazabban. Amikor szembesültél azzal, hogy nincs.


A csillagok viszont mind-mind hallgatnak. De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak. Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neke egyedül neke olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak! Idézetek gyászjelentésre Az idézet megválasztása az egyik legnehezebb feladat legyen az akár esküvői meghívó, keresztelő meghívó vagy bármely más alkalom.


A gondolatinkat, érzéseinket és személyiségünket tükrözik a választott idézetek ezért célszerű megfelelő időt szánni a kiválasztásra. Szeretni valakit az több, mint egy erős érzés: az döntés, ítélet és ígéret.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések